Alin Oprea s-a logodit cu iubita sa, Medana. ”Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”

06.12.2022, 12:53
Alin Oprea s-a logodit cu iubita sa, Medana. ”Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”
Alin Oprea s-a logodit cu iubita sa, Medana

Alin Oprea, solistul trupei Talisman,  a decis să facă un pas important în relația sa cu Medana, femeia alături de care și-a găsit lniștea după divorțul de Larisa, fosta sa soție. Artistul s-a logodit cu Medana. Evenimentul a avut loc la Milano. Cei doi au dat detalii despre acest moment extraordinar de frumos din viața lor.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius.

Alin Oprea a decis să facă un pas important în relația sa cu medana. Artistul s-a logodit cu Medana în Italia, la Milano. „Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți. Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”, a povestit Alin Oprea, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, potrivit click.ro.

Alin Oprea s-a logodit cu iubita sa, Medana. ”Sincer nu mă așteptam să o facă în public, suspectam că va face asta în doi”

Medana a dat detalii despre cererea în căsătorie pentru spynews.ro. ”Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1.000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de către noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa “Sexi”, Monica (Anghel), Aurel Moga etc”, a spus aceasta.

”Sincer nu mă așteptam să o facă în public, suspectam că va face asta în doi, la Paris, pentru că încă de acasă vedeam că e preocupat de mărimea inelelor mele pe care le purtam pe degetul inelar. Când am văzut că am plecat din Paris, am plecat și din Nisa, m-am gândit că va veni cu propunerea când vom ajunge din nou acasă. M-a luat prin surprindere și m-a cerut de soție când nici nu mă așteptam”, a adăugat logodnica lui Alin Oprea.

FOTO: Facebook

citește și...