Noua iubită a lui Cristian Boureanu, prima apariție alături de fiica fostului politician. Între Cristina Belciu și Ioana e o diferență mică de vârstă

06.02.2022, 14:17

Cristian Boureanu are o iubită superbă, cu 26 de ani mai tânără. În prezent, fostul deputat este pregătit să își refacă viața și trăieste acum o poveste de dragoste cu Cristina Belciu. Fiica fostului politician a apărut într-o fotografie alături de noua iubită a tatălui ei. Totul s-a întâmplat la ziua de naștere a Ioanei Boureanu, care a petrecut în stil mare. Diferența între Ioana și Cristina Belciu este de doar trei ani. 

Cristian Boureanu și-a găsit fericirea. Și nu în brațele oricui, ci a unei românce care este comparată cu Monica Bellucci. Potrivit cancan.ro, cei doi s-au cunoscut pe 1 decembrie, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano.

Ioana Boureanu și-a sărbătorit aniversarea de 21 de ani și a petrecut în stil mare, într-o locație privată. Ioana Boureanu a îmbrăcat o rochie roz, foarte scurtă.

Noua iubită a lui Cristian Boureanu, aparitie alături de fiica fostului politician

Una dintre surprizele serii a fost iubita tatălui ei, Cristina Belciu. Cele două s-au fotografiat împreună și par că se înțeleg bine.

„La mulți ani, prințesă!”, i-a urat Cristina Belciu Ioanei Boureanu. Între cele două e o diferență de doar trei ani, Cristina are 24, iar Ioana 21.

Fostul deputat este printre cele mai ghinioniste VIP-uri

Cristian Boureanu a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe decepții în dragoste, fiind părăsit de prima sotie și de Valentina Pelinel.

Prima sotie, Irina, l-a înșelat pe Boureanu tocmai cu nașul lor de cununie, Sebastian Vladescu.  Între timp, politicianul a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, cu care s-a și căsătorit. Însă, aceasta l-a părăsit pe fostul politician pentru Cristi Borcea, care era tot nașul de cununie.

Anul trecut, fostul deputat a anunțat că s-a despărțit de Laura Dincă, după 6 ani de relație. „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste.”, spunea Cristian Boureanu, potrivit Spynews.  Între fostul politician și Laura Dincă era o diferență de 23 de ani.

 

 

citește și...