Cum a început povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și actuala sa soție. ”Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”

20.01.2021, 13:33
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și actuala sa soție. ”Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”
Cum a început povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și actuala sa soție. ”Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”

Cristi Borcea a dat amănunte despre cum a început povestea de dragoste dintre el și fostul model Valentina Pelinel, cea care îi este soție în prezent.

Cristi Borcea se află la cea de-a treia căsnicie, în prezent formând un cuplu cu fostul model valentina Pelinel, împreună cu care are trei copii. Milan, băiețelul lor, a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. Înainte de căsătoria cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a fost măritată cu Cristian Boureanu.

Prezent în platoul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D, Cristi Borcea a scos la iveală amănunte despre cum a început povestea de dragoste dintre el și actuala sa soție, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, despre povestea de dragoste cu Valentina Pelinel: ”Niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu”

Cristi Borcea a afirmat că s-a simțit atras de Valentina Pelinel cu mult înainte ca aceasta să-i devină soție.

Acesta a afirmat că că a știut de la a doua întâlnire că va forma cu cuplu cu Valentina Pelinel și că aceasta va deveni mama copiilor săi.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a detaliat Cristi Borcea, citat de revista Viva.

citește și...