Noi dezvăluiri despre iubitul Margheritei de la Clejani. ”Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că avea două parafe medicale”

02.06.2020, 12:48
Noi dezvăluiri despre iubitul Margheritei de la Clejani. ”Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că avea două parafe medicale”

Ies la iveală noi detalii despre Theodor, tânărul despre care se spune că este iubitul Margheritei de la Clejani.

Un tânăr care l-a cunoscut pe Theodor a făcut acuzații grave la adresa acestuia.

„L-am cunoscut pe Theo prin 2017-2018 (…) La început părea un băiat ok. Am ieșit o dată, de două ori cu el, el era deja în anturaj cu prietenii mei de atunci. Acum nu mai țin legătura cu ei. Am mers în vreo două călătorii cu el, nu prea era cu desenatul atunci, mergea mult la petreceri, voia să facă bani”, a spus prietenul lui Theo la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, citat de spynews.ro.

„El nu poate să intre în farmaciile din București pentru că se ducea, făcea scandaluri. Căuta oameni cărora să le vândă rețetele pentru că, din ce mi-a spus el, avea două parafe medicale. Le scria, le ștampila și le vindea mai departe”, a mai susținut tânărul respectiv.

Susține că Theodor nu e iubitul ei


 Margherita de la Clejani a afirmat, într-un interviu, că Theodor nu este iubitul ei.

 

Din câte se pare, Theodor, cel despre care se spune că este iubitul Margheritei de la Clejani, are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, Theodor a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

“Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita de la Clejani.

Ce a spus Ioniță de la Clejani despre Theodor

Ioniță de la Clejani a vorbit despre tânărul respectiv. Ioniță de la Clejani spune că bărbatul nu este iubitul fiicei sale și că de fapt acesta ar avea altă orientare sexuală.

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat Ioniță pentru emisiunea ”Xtra Night Show”.

Ioniță de la Clejani afirmă că fiica sa l-a cunoscut pe tânăr ca designer.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a adăugat acesta.

„Din ce spune Poliția este un tip extrem de periculos”, a mai spus Ioniță de la Clejani.

citește și...