Ioniță de la Clejani face orice pentru Margherita. ”I-am angajat avocat să o apere în acest dosar penal”

26.05.2020, 15:10
Ioniță de la Clejani face orice pentru Margherita. ”I-am angajat avocat să o apere în acest dosar penal”

Ioniță de la Clejani face orice pentru fiica sa, Margherita. Acesta a anunțat că a apelat la serviciile unui avocat care să o apere în dosarul legat de accidentul de mașină în care a fost implicată în weekend-ul care a trecut.

Ioniță de la Clejani a mărturisit că i-a angajat fiicei sale, Margherita, un avocat, care să o apere în dosarul penal cu care s-a ales în urma accidentului.

„I-am angajat un avocat să o apere în acest dosar penal. Mai multe nu am voie să spun, pentru că este în cercetare. Bineînțeles că îi pare de ce s-a întâmplat, dar este o învățătură de minte, să fim atenți, să avem grijă de noi”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit spynews.ro.


”Uneori anturajul strică”

Într-un interviu pentru România TV, Viorica de la Clejani a comentat pe marginea accidentului în care a fost implicată fiica sa. Vedeta a stropit cu furtunul cu apă un reporter care a venit la locuința sa după incident.

”Anturajul uneori strică. Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești, era un proverb. Și, știți ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulțumesc lui Dumnezeu că Dumnezeu mă iubește. Cum să reacționez? Numai mamă să nu fii! Cum ai reacționa să auzi din somn… Deci, după două luni de stat în casă am înnebunit la cap. E normal să am o reacție”, a spus artista.

 

Margherita a făcut accident cu mașina în weekend

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

citește și...