Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul Margheritei. ”Este un tip extrem de periculos”

28.05.2020, 10:33
Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul Margheritei. ”Este un tip extrem de periculos”
Ce spune Ioniță de la Clejani despre iubitul Margheritei. ”Este un tip extrem de periculos”

Ioniță de la Clejani a făcut declarații despre iubitul fiicei sale, Margherita de la Clejani.

Din câte se pare, Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani, are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Ioniță de la Clejani a vorbit despre tânărul respectiv.

Întrebat despre tânărul cu care Margherita a fost surprinsă sărutându-se, Ioniță de la Clejani spune că bărbatul nu este iubitul fiicei sale și că de fapt acesta ar avea altă orientare sexuală.

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat Ioniță pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Ioniță de la Clejani afirmă că fiica sa l-a cunoscut pe tânăr ca designer.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a adăugat acesta.

„Din ce spune Poliția este un tip extrem de periculos”, a mai spus Ioniță de la Clejani.


Dan Capatos susține că iubitul ar fi influențat-o pe Margherita

La emisiunea pe care o moderează la Antena 1, Dan Capatos a afirmat că Margherita ar fi fost influențată de iubitul ei.

„Marga este din nou o victimă. Eu sunt convins că este o victimă, pentru că o să vedeți mâine ce se spun celelalte victime. Marga este o victimă. Viorica și Ioniță nu știu acum pe unde să mai scoată cămașa și nu știu nici care este adevărul adevărat”, a spus Dan Capatos, citat de spynews.ro.

„Ioniță, sunt convins că era sigur când ne spunea că a luat Marga pastile de slăbit. N-a luat pastile de slăbit. A luat acest cocktail făcut de băiatul ăsta”, a completat prezentatorul TV.

Theodor, iubitul Margheritei, a fost condamnat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante. Potrivit cancan.ro, în luna noiembrie a lui 2017, în urma unui control de rutină, polițiștii din Urziceni au găsit în mașina în care se afla acesta, alături de alți trei prieteni, un pliculeț ce conținea substanțe interzise – 1, 54 grame de cannabis. Pe parcursul anchetei, iubitul Margheritei a recunoscut că acele substanțe îi aparțineau și erau destinate exclusiv consumului propriu. Ba mai mult, Theodor le-ar fi mărturisit anchetatorilor că a mai consumat asemenea substanțe și în trecut, în Olanda și Spania.

Margherita a făcut accident cu mașina în weekend

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

”Uneori anturajul strică”

Într-un interviu pentru România TV, Viorica de la Clejani a comentat pe marginea accidentului în care a fost implicată fiica sa. Vedeta a stropit cu furtunul cu apă un reporter care a venit la locuința sa după incident.

”Anturajul uneori strică. Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești, era un proverb. Și, știți ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulțumesc lui Dumnezeu că Dumnezeu mă iubește. Cum să reacționez? Numai mamă să nu fii! Cum ai reacționa să auzi din somn… Deci, după două luni de stat în casă am înnebunit la cap. E normal să am o reacție”, a spus artista.

citește și...