Care este starea Margheritei de la Clejani. ”Nu putem spune multe lucruri”

28.05.2020, 13:03
Care este starea Margheritei de la Clejani. ”Nu putem spune multe lucruri”
Care este starea Margheritei de la Clejani. ”Nu putem spune multe lucruri”

Ioniță de la Clejani a explicat care este starea fiicei sale și a Vioricăi de la Clejani după accidentul pe care l-a făcut zilele trecute în Capitală și după scandalul iscat ulterior.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena 1, Ioniță de la Clejani a afirmat că fiica sa, Margherita, este bne în prezent. El a declarat că așteptă analizele de la Institutul Medico-Legal, pentru că atunci se va dovedi totul în legătura cu Margherita.

„Marga e bine la momentul ăsta. Nu putem spune multe lucruri, pentru că așteptăm analizele de la Institutul Medico-Legal. Atunci se va dovedi tot. Până atunci sunt doar vorbe”, a spus Ioniță de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Își apără copiii cu toată puterea

Ioniță de la Clejani susține că cei doi copii ai săi și ai Vioricăi de la Clejani, margherita și Fulgy, sunt sinceri și că nu sunt ”obișnuiți cu perversități”.

„Eu pe copiii mei i-am crescut cu credință în Dumnezeu și nu sunt niște oameni obișnuiți cu perversități. Sunt niște copiii sinceri. Chiar dacă Margherita nu e pregătită să recunoască un pervers, un hoț, trecem toți prin anumite greșeli din care învățăm”, a precizat Ioniță de la Clejani, potrivit sursei menționate.

Margherita a făcut accident cu mașina în weekend

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

După incident, Margherita de la Clejani a făcut declarații năucitoare.

“Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, declara Margherita de la Clejani după accident.

citește și...