Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. ”I-au găsit ceva suspect la tomograf”

14.12.2021, 10:58
Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. ”I-au găsit ceva suspect la tomograf”
Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. ”I-au găsit ceva suspect la tomograf”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a dat noi amănunte desre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. În ultima perioadă de timp, fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. ”I-au găsit ceva suspect la tomograf”, a declarat Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată ulterior la un centru de recuperare.

Acum, Mioara Roman are din nou probleme de sănătate. Fiica sa cea mică, Oana Roman, a dat detalii despre această situație pentru click.ro.

Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman.  ”Nu i-au pus încă diagnosticul”

Oana Roman a declarat că este posibil ca mama sa să nu petreacă sărbătorile de iarnă acasă. Mioara Roman este internată la un spital privat. Vedeta a explicat că mama sa a fost supusă unui test cu computerul tomograf care nu a ieșit prea bine.

”Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a explicat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...