Noi declarații ale Mirelei Vaida după atacul de la ”Acces Direct”. ”Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură”

23.03.2021, 11:44
Noi declarații ale Mirelei Vaida după atacul de la ”Acces Direct”. ”Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură”
Noi declarații ale Mirelei Vaida după atacul de la ”Acces Direct”. ”Sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida este traumatizată după ce a fost atacată de o femeie dezbrăcată la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere. O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere.

Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate. Vedeta a făcut noi declarații despre incident la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Noi declarații ale Mirelei Vaida după atacul de la ”Acces Direct”. ”Mi-e frică să mai vin în acest platou”


Luni, la emisiunea ”Acces Direct”, Mirela vaida a izbucnit în lacrimi și s-a declarat șocată de tot ceea ce s-a întâmplat.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou. Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?!”, a spus Mirela vaida, citată de click.ro.

„Îmi este foarte greu să fiu punctul de referință al unei emisiuni zilnice de două ore! Să retrăiesc în fiecare zi două ore coșmarul ăsta! E un loc în care eu mi-am văzut moartea cu ochii! E mult! Vreau să merg acasă, la copiii mei! Pot să fiu aici să prezint alte cazuri, așa scrie în contractul meu cu Antena 1. De mâine nu mai pot să mai fac asta! Faceți fără mine!”, a mai spus vedeta.

citește și...