Noi declarații ale Margheritei de la Clejani după accidentul în care a fost implicată. Ce spune despre consumul de droguri și despre presupusul iubit

30.05.2020, 09:42
Noi declarații ale Margheritei de la Clejani după accidentul în care a fost implicată. Ce spune despre consumul de droguri și despre presupusul iubit
Noi declarații ale Margheritei de la Clejani după accidentul în care a fost implicată. Ce spune despre consum,ul de droguri și despre presupusul iubit

Margherita de la Clejani a acordat un interviu în care a vorbit despre situația ei după ce a fost acuzată că a condus sub influența unor substanțe interzise.

“Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină.

Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la România TV.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a șinut să menționeze că nu este consumatoare de substanțe interzise.

“Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri”, a mai spus ea.

Susține că nu are iubit


În același interviu, Margherita de la Clejani a afirmat că Theodor nu este iubitul ei.

Din câte se pare, Theodor, cel despre care se spune că este iubitul Margheritei de la Clejani, are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, Theodor a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

“Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita de la Clejani.

Margherita a făcut accident cu mașina

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat Margherita de la Clejani, ptrivit România TV.

citește și...