Ce s-a întâmplat între Margherita de la Clejani și părinții săi, după accidentul rutier

25.05.2020, 13:07
Ce s-a întâmplat între Margherita de la Clejani și părinții săi, după accidentul rutier
Margherita de la Clejani, scandal cu părinții după accident 

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal, după ce, sâmbătă dimineață, a provocat un accident în Capitală. În plus, fiica Clejanilor a fost depistată și cu droguri în sânge, iar pentru fapta sa, riscă chiar să facă închisoare.

Părinții tinerei de 28 ani au fost extrem de afectați de comportamentul fiicei lor și se pare că au mustrat-o serios pe aceasta.

Viorica de Clejani a avut o reacție nervoasă după ce a dat nas în nas cu jurnaliștii ajunși în fața vilei sale, pentru a obține niște declarații. Interpreta și-a ieșit din minți și a început să înjure ca la ușa cortului, ba chiar i-a stropit pe aceștia cu apă și lapte.

Margherita de la Clejani, scandal cu părinții după accident

Vecinii familiei Clejani au rupt tăcerea și au declarat că sunt obișnuiți cu scandalurile lor. Accidentul rutier al Margheritei a reaprins spiritele în familie. Tânăra ar fi fost certată de părinții ei pentru accidentul rutier produs din vina ei.

viorica de clejani a avut o reactie nervoasa
FOTO: captura Antena 3

‘S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată’, au mărturisit vecinii Clejanilor, pentru Impact.ro.

Margherita de la Clejani neagă că s-a drogat

La ieșirea de la secția de Poliție, Margherita de la Clejani a avut un comportament halucinant. Ea a declarat că nu s-a drogat, ci că a condus regulamentar.

‘Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood’, sunt declarațiile pe care le-a făcut Margherita, conform Spynews.

Sursa: Impact.ro

citește și...