Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

30.04.2021, 11:49
Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia
Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

Patru noi concurenți au intrat în competiția ”Survivor România”.

În ediția de joi, 29 aprilie 2021, a emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, prezentatorul Daniel pavel a anunțat intrarea în competiție a patru noi concurenți. În fiecare echipă au intrat câte doi concurenți noi, mai exact câte un băiat și o fată. Este vorba despre un comediant celebru, o solistă, un polițist și o actriță. Din echipa Faimoșilor fac parte Horațiu Cuc și Andreea Lodba, în timp ce echipa Războinicilor este completată de Bogdan Urucu și de Adelina Damian.

“Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele”, a spus Horațiu Cuc, care face parte din echipa Faimoșilor, relatează click.ro.


Noi concurenți la ”Survivor România”. Ce au declarat aceștia

“Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncam sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și perna”, a spus Andreea Lodba, cea care dă viață personalului Aurica din serialul “Moldovenii”. Aceasta face parte din echipa Faimoșilor.

“Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi forțez limitele. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a declarat Bogdan Urucu, care este noul component din echipa Războinicilor.


“Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Survivor Romania este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a mărturisit Adelina Damian, din echipa Războinicilor.

Daniel Pavel, detalii despre șederea în Republica Dominicană


Noul prezentator al emisiunii ”Survivor România” este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru.  Daniel Pavel a dezvăluit unde locuiesc el și echipa de producție de la ”Survivor România” în Republica Dominicană, acolo unde se filmează competiția difuzată de postul de televiziune Kanal D.

”Suntem cazaţi în câteva locaţii aflate în jurul traseelor pe care le puteţi vedea în emisiune, pentru a ajunge uşor la jocuri, atunci când ajung acolo şi concurenţii şi începem să filmăm. Eu mă bucur de o căsuţă cu palmieri împrejur, pusă la dispoziţie, cu generozitate, de managementul proiectului nostru”, a spus acesta.

Daniel Pavel a vorbit și despre măsurile de protecție care se iau la filmări: ”Respectăm cu stricteţe măsurile de protecţie recomandate de autorităţi, suntem conştienţi că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe ceilalţi. Purtăm măşti, respectăm normele de distanţare. Avem circuite logistice puse la punct, mâncăm şi totul funcţionează perfect”.

citește și...