Dan Cruceru nu mai prezintă show-ul ”Survivor România”. Anunțul făcut de acesta

29.12.2020, 13:20
Dan Cruceru nu mai prezintă show-ul ”Survivor România”. Anunțul făcut de acesta
Dan Cruceru nu mai prezintă show-ul ”Survivor România”. Anunțul făcut de acesta

Emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, nu va mai fi prezentată de Dan Cruceru. Anunțul a fost făcut chiar de acesta.

Dan Cruceru a prezentat emisiunea ”Survivor România” sezonul trecut, însă în acest sezon nu va mai fi la cârma show-ului filmat în Republica Dominicană. San Cruceru a dat vestea pe contul său de socializare.

”A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează[email protected] și @taticoolshop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021. Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor!”, este mesajul pe care Dan Cruceru l-a transmis în mediul online.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D.

Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

După câștigarea concursului, cântăreața Elena Ionescu a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

citește și...