Ce gest au făcut Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. Fostul concurent a spus ce s-a întâmplat

27.04.2021, 15:04
Ce gest au făcut Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. Fostul concurent a spus ce s-a întâmplat
Ce gest au făcut Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. Fostul concurent a spus ce s-a întâmplat

Starlin a comentat pe marginea atitudinii pe care au avut-o Albert și Maria, foștii săi colegi de la ”Survivor România”, în momentul în care acesta a fost eliminat din competiție și și-a luat la revedere de la coechipieri.

Starlin a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. În urma consiliului de eliminare din data de 25 aprilie, Starlin a fost cel care a părăsit competiția.

Starlin a povestit ce atitudine au avut doi dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor, Albert și Maria, în momentul în care acesta și-a luat rămas bun de la ei.


Ce gest au făcut Albert și Maria după ce Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Au rămas cu mâinile la spate”

Starlin a dezvăluit că Albert și Maria au rămas cu mâinile la spate în momentul în care și-a luat la revedere, astfel că acesta nu a mai mers să se îmbrățișeze cu ei.

„Eu sunt o persoană care mereu a spus că în această competiție nimic nu e personal. Dar sunt extrem de real. Sunt chestii care nu s-au dat la televizor. În momentul în care am ieșit, am făcut ce am simțit. Toți colegii, în afară de Albert și Maria, au fost foarte afectați. Ei au rămas cu mâinile la spate, în momentul în care tu rămâi cu mâinile la spate, de ce trebuie să mă duc eu la tine să te îmbrățișez. De multe ori când te trezeai, nu dădeai bună dimineața, despre ce vorbim. Nici eu, nici Sorin nu avem nimic personal cu Albert și Maria. În niciun caz nu mi-am dorit ca oamenilor să le fie milă de mine, indiferent de povestea mea de viață. Eu am vrut să arăt cum se luptă pentru o bucățică de pâine. Albert e din prima zi cu noi, iar asta e dureros”, a detaliat Starlin pentru wowbiz.ro.

Starlin a vorbit și despre relația de prietenie pe care a legat-o cu Sorin Pușcașu, colegul lui de la ”Survivor România”: ”A fost o conexiune incredibilă cu el. Ne-am demonstrat că suntem doi bărbați adevărați. Noi din priviri știam deja ce aveam de făcut. Ne ieșea totul natural. Și așa a rămas. Am încercat să fiu cel mai tare, dar când am ieșit am plâns de bucurie că plec acasă, am plâns de durere pentru că am plecat pe nedrept, am plâns pentru colegi, noi 5. Albert și Maria erau departe de noi. Cred că lipsa mea se simte destul de tare acum. Nu cred că Sorin va fi demoralizat, el e cu picioarele pe pământ”.

citește și...