Pe cine susține Bianca Rus la ”Survivor România”. ”Îmi e drag de el, îmi place mult de tot”

29.04.2021, 10:29
Pe cine susține Bianca Rus la ”Survivor România”. ”Îmi e drag de el, îmi place mult de tot”
Pe cine susține Bianca Rus la ”Survivor România”. ”Îmi e drag de el, îmi place mult de tot”

Bianca Rus a dezvăluit care este concurentul pe care îl susține la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Bianca Rus este mare susținetoare a unui concurent din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Este vorba de Albert Oprea, despre care artista a avut numai cuvinte de laudă.


“De la începutul competiției am declarat ca îl plac și îl susțin pe Albert. Între timp am văzut ca e un sportiv minunat și un om super, apreciez că e respectuos cu colegii,  chiar și cu cei ce nu merita. Este încrezător și faptul că toți îl marginalizează si lovesc in el cu vorbe… ceea ce ma duce cu gândul când eram eu la ”Bravo, ai Stil!” așa se comportau și colegele cu mine. Concluzie- mi drag de el, îmi place mult de tot”, a declarat Bianca Rus pentru wowbiz.ro.

Ce vrea să facă Albert cu premiul de la ”Survivor România”, dacă ar câștiga

Albert Oprea face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost desemnat în numeroase rânduri favoriotul publicului. Albert Oprea a mărturisit ce își dorește să facă cu banii pe care i-ar lua dacă ar câștiga concursul de la Kanal D.

”Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a declarat Albert Oprea pentru revista Viva.

”Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a adăugat concurentul de la ”Survivor România.

citește și...