Nicoleta Nucă nu se grăbește cu nunta. ”E vorba și de bani până la urmă, e o cheltuială mare”

11.10.2022, 15:30
Nicoleta Nucă nu se grăbește cu nunta. ”E vorba și de bani până la urmă, e o cheltuială mare”
Nicoleta Nucă nu se grăbește cu nunta

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, trăiește o  poveste de dragoste cu Alex Ursache. Cei doi se înțeleg foarte bine și se pregătesc de nuntă. Despre acest eveniment care urmează să aibă loc în viața sa a dat vedeta detalii. ”E vorba și de bani până la urmă, e o cheltuială mare”, a mărturisit Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo.

În plan personal, Nicoleta Nucă formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă artistra a mărtuisit, pentru click.ro, că nu se grăbește cu nunta, având în vedere că un astfel de eveniment presupune cheltuieli mari.

Nicoleta Nucă nu se grăbește cu nunta. ”Vine criza, ne cam bate la ușă tuturor și trebuie să ne ordonăm prioritățile”

„Nu mă pregăteam nepărat de nuntă, am zis că o să o facem la un moment dat, dar, în continuare, suntem în același punct, chiar nu ne grăbim. Nu stă nimeni cu bâta lângă noi să ne forțeze să fixăm o dată sau să o facem neapărat în nu știu ce zi. Ne bucurăm de moment. Mai ales că cum este, într-adevăr, o perioadă mai ciudățică pentru toată lumea. Nu zic de Covid, că am scăpat. Se schimbă lucrurile din multe puncte de vedere. Vine criza, ne cam bate la ușă tuturor și trebuie să ne ordonăm prioritățile, aș spune. Sunt lucruri, în momentul acesta, ceva mai importante decât o petrecere sau mai știu eu ce mare eveniment”, a declarat Nicoleta Nucă.

”E vorba și de bani până la urmă, e o cheltuială mare. Până la urmă, noi nu suntem genul să facem nunta de dragul de a primi bani de la oameni. Din contră, nu vrem să fie nimic pe cheltuiala părinților sau a invitaților. Vrem să ne-o plătim noi, ne dorim să fie integral plătită de noi nunta și atunci chiar dacă este un eveniment mic implică totuși niște cheltuieli, pentru că, na, este Italia, locația e de fițe, pentru că mai trebuie și rochie, nu?”, a mai spus artista.

citește și...