Florin Ristei are planuri mari la ”X Factor”. ”Sper să marchez o premieră mondială”

23.07.2020, 16:06
Florin Ristei are planuri mari la ”X Factor”. ”Sper să marchez o premieră mondială”
Florin Ristei are planuri mari la ”X factor”. ”Sper să marchez o premieră mondială”

Florin Ristei, jurat în noul sezon la ”X Factor”, are planuri mari. Vrea să fie prima persoană care a căștigat concursul și din postura de concurent și din cea de jurat.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. În noul sezon al emisiunii, acesta este jurat. Cântărețul a afirmat că își dorește să marcheze o premieră la ”X Factor”, și anume să fie și cel care a căștigat concursul și din postura de concurent, și din postura de jurat și antrenor.

„Delia mi-a fost mentor, iar acum concurăm împreună. Îmi doresc cu adevărat să câștig și de data aceasta. Mi-a zis cineva că sunt singurul care are eficiență 100% la show – am participat o dată și am câștigat. Acum particip a doua oară, chiar dacă din altă ipostază și dacă aș câștiga din nou, aș rămâne la 100%.

Am zis la un moment dat că mi-ar plăcea să ajung în juriu și iată că, după șapte ani, s-a întâmplat! Eu vin cu speranțe aici, pentru că multe lucruri mi s-au întâmplat de-a lungul timpului datorită cifrei 7, iar acum se face un nou ciclu, din 2013, când am câștigat X Factor.

Sper să marchez o premieră mondială: nu cred că cineva care a câștigat un astfel de talent show din postura de concurent a repetat experiența și ca jurat!”, a declarat Florin Ristei, potrivit tvmania.ro.

”Noul venit o să aibă cea mai grea sarcină”

„Cred că va depinde într-o anumită măsură și de cum se vor împărți grupele. Eu, din ce am mai văzut până acum, noul venit o să aibă cea mai grea sarcină, așa că mă aștept să primesc Grupurile. Dacă se va adeveri această bănuială, eu o să am cea mai grea sarcină, mai ales că și regulile se modifică din acest an, după cum o să vedeți”, a completat Florin Ristei.

Schimbări în sezonul 9

Prezentatorii ultimului sezon al emisiunii ”X Factor” au fost Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Însă, noua ediție, sezonul 9,  aduce mari modificări atât în ceea ce privește prezebntatorii, cât și cei patru jurați de la concursul de talente.

Echipa de prezentatori formată din Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin nu va mai apărea în cadrul acestui show, cei doi fiind înlocuiți cu Dani Oțil și Răzvan Simion, cei care au mai prezentat emisiunea în trecut.

În ceea ce privește juriul noii ediții a ”X Factor”, acesta va fi format din Ștefan Bănică Junior, Delia, Loredana Groza și Florin Ristei.

 

citește și...