Nicoleta Nucă a primit inelul de logodnă! Ce surpriză i-a pregătit iubitul la Istanbul

04.08.2021, 09:51

Nicoleta Nucă a primit inelul de logodnă, la Istanbul, pe malurile Bosforului. Iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, i-a pregătit o surpriză enormă în vacanța pe care o petrec chiar în aceste zile. 

Nicoleta Nucă este în culmea fericirii! Cântăreața s-a logodit cu Alex Ursache, cu care are o relație de patru ani. Totul s-a petrecut în Turcia.

Nicoleta Nucă a primit inelul de logodnă!

Vedeta a publicat mai multe fotografii cu inelul de logodnă pe contul de Instagram. “Am zis da! Te iubesc, Alex Ursache”, a scris cântăreața pe contul ei de socializare.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache formează un cuplu de aproape patru ani.

“Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Click!

Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu-și dorește copii

Nicoleta Nucă le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul onine că nu vrea să aibă copii, cel puțin deocamdată.

”La momentul potrivit, cu siguranță îmi doresc să am. Dar nu acum, pentru că momentan nu-mi doresc deloc copii și nici în viitorul apropiat. Nu mă simt pregătită pentru acest pas. Acum mă aflu în faza în care-mi plac copiii care nu sunt ai mei, să nu-mi petrec foarte mult timp cu ei. Ci doar așa, mai răruț, că-i mai drăguț. Dar, la momentul potrivit, îmi doresc un copil al meu și aș vrea să și adopt vreo doi”, a spus artista, citată de spynews.ro.

 

citește și...