Nicoleta Nucă: ”Chiar și acum, când putem ieși oricând, am zile când tot ce îmi doresc e să stau în casă”

03.08.2020, 09:51
Nicoleta Nucă: ”Chiar și acum, când putem ieși oricând, am zile când tot ce îmi doresc e să stau în casă”
Nicoleta Nucă: ”Chiar și acum, când putem ieși oricând, am zile când tot ce îmi doresc e să stau în casă”

Cântăreața Nicoleta Nucă le-a făcut mărturisiri fanilor săi din mediul online. Vederta le-a explicat că și acum, când poate ieși afară după perioada de izolare la domiciliu, are zile când preferă să stea acasă.

Nicoleta Nucă le-a explicat admiratoilor săi din mediul online care este motivul pentru care preferă să stea acasă și ce a descoperit despre ea în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

”Mereu am zis despre mine că sunt o persoană adaptabilă, iar de când a început pandemia și am fost nevoiți să stăm în casă, mi s-a confirmat și mai mult treaba asta… Am reușit să mă obișnuiesc foarte repede cu statul în casă și să văd în asta doar latura pozitivă. Am avut timp cu mine și pentru mine cum nu mai avusesem de multă vreme și am avut ocazia să mă “studiez” mai mult. Am făcut ordine în gânduri, în “programele” mele mintale, am avut timp să mă cunosc mai bine.

Am învătat să apreciez lucruri cărora înainte nu le dădeam atâta importanță sentimentală, cum ar fi ieșirile în oraș cu prietenii, escapadele la munte sau la mare, plimbările în natură și conexiunea mea cu EA. Totodată am învătat să apreciez extrem de mult și chiar simt nevoia timpului petrecut în casă într-atât încât chiar și acum când putem ieși oricând (bineînțeles, respectând distanțarea socială și purtând mască în locurile unde se cere), am zile când tot ce îmi doresc este să stau în casă, să am “some ME time”, cu gândurile mele, cu ocupațiile mele casnice, cu cărțile mele… Astăzi este una din aceste zile”, a afirmat artista.

Ce spune Nicoleta Nucă despre numele ei de familie

Nicoleta Nucă este o cântăreață care s-a făcut remarcată la emisiunea de talente „X Factor”, de la Antena 1, unde l-a avut ca antrenor pe nimeni altul decât celebrul artist Ștefan Bănică Junior. După terminarea show-ului respectiv, artista a reușit să se impună în peisajul muzical din România.

În urmă cu ceva timp, artista le mărturisea fanilor săi din mediul online care este părerea ei despre numele de familie pe care îl poartă.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc ce valoarea simbolică are numele meu, „nucă”, până nu mi-a zis cineva despre asta și mi-a atras atenția cât de mult ma reprezintă… și adevarul e că mi se potrivește 100%, pentru că eu sunt exact ca o nucă… cu coaja puternică și rezistentă, dar cu miezul moale și dulce!”, explica Nicoleta Nucă.

citește și...