Nicoleta Nuca, dezvăluiri despre cum a reușit să slăbească. Care este secretul artistei

08.01.2022, 20:29

Nicoleta Nuca a slăbit considerabil. Vedeta a reușit să își schimbe stilul de viață. Recent, artista a vorbit despre cum a reușit să slăbească. ”Nu am slăbit ca număr de kilograme, mai probabil am înlocuit masa adipoasă cu cea musculară”. Care este secretul artistei

Nicoleta Nuca este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului melodiile sale au devenit hit-uri

De când s-a lansat în muzică, Nicoleta Nucă a trecut prin multe schimbări. Cântăreața a reușit să scape de kilogramele în plus și să își schimbe stilul de viață. Vedeta a spus care este secretul unei siluete perfecte.

Cum a reușit Nicoleta Nucă să slăbească

Pe pagina sa de Instagram, Nicoleta Nucă a mărturisit că a transformat kilogramele în plus pe care le avea în masă musculară. Vedeta a dezvaluit că încearcă să mănânce puțină carne, însă folosește și alte surse din care să-și ia proteina.

”Nu am slăbit ca număr de kilograme, mai probabil am înlocuit masa adipoasă cu cea musculară. Eu mănânc carne, dar variez și cu alte surse de proteină. Mănânc pește și fructe de mare, fasole roșie, tofu, tempeh”, a spus Nicoleta Nucă pe Instagram.

Nicoleta Nucă părăsește România

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de patru ani de zile. În vara acestui an, artista în vârstă de 27 de ani a fost cerută în căsătorie, la Istanbul. Cei doi își doresc să părăsească definititv țara.Întrebată când își dorește să devină mamă, Nicoleta Nuca a mărturisit că nu se simte pregătită, mai ales în România. De aceea, a ales să părăsească țara. Un alt motiv pentru care Nicoleta Nuca nu este pregătită să dea naștere unui copil este acela că nu s-a bucurat suficient viața de cuplu.“Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară”, a spus Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.
citește și...