Nicoleta Nucă părăsește România. Unde intenționează să se mute artista

22.12.2021, 16:23

Nicoleta Nucă plănuiește să părăsească România. Artista spune că este dezamăgită de țară și că își dorește să își crească copiii într-o societate model. “Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră“, spune solista. Artista a vorbit și despre planurile de nuntă.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de patru ani de zile. În vara acestui an, artista în vârstă de 27 de ani a fost cerută în căsătorie, la Istanbul. Cei doi își doresc să părăsească definititv țara.

Întrebată când își dorește să devină mamă, Nicoleta Nuca a mărturisit că nu se simte pregătită, mai ales în România. De aceea, a ales să părăsească țara. Un alt motiv pentru care Nicoleta Nuca nu este pregătită să dea naștere unui copil este acela că nu s-a bucurat suficient viața de cuplu.

Când își dorește Nicoleta Nuca să devină mamă

“Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară”, a spus Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.

În ceea ce privește nuntă, Nicoleta Nuca spune că își dorește să fie una fără tradiții românești, departe de țară și să fie prezenți cei apropiați.

Nicoleta Nucă: ”Nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă”

„Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri.

Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva”,a declarat Nicoleta Nucă despre nuntă, pentru Click!

citește și...