Nicoleta Nuca, mărturisiri despre depresia cu care s-a confruntat: ”Începe totul de la starea de spirit. Astea sunt primele semne”

09.12.2021, 15:04
Nicoleta Nuca, mărturisiri despre depresia cu care s-a confruntat: ”Începe totul de la starea de spirit. Astea sunt primele semne”
Motivul pentru care Nicoleta Nucă nu-și dorește copii. ”Mai răruț că-i mai drăguț”

Nicoleta Nucă, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre depresia cu care s-a confruntat în urmă cu ceva timp. Artista a dezvăluit cum a reușit să o depășească și care au fost primele simptome care au determinat-o să apeleze la un psihoterapeut.

Nicoleta Nucă a cunoscut succesul în 2015 când a lansat piesa „Nu sunt’, piesă care a devenit hit în România și Republica Moldova. Cu toate astea, artista a povestit că a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani.

Invitată recent la Antena Stars, cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că a reusit să treacă peste despresie cu ajutorul unui psihoterapeut.

Nicoleta Nucă: ”Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori nu înțelegeam problema”

„Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte. Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori nu înțelegeam problema pe care o aveam. Însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții. Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni. Astea sunt primele semne”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

 

Solista s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate.

„Să faci psihoterapie nu este o rușine. Este un act de curaj, dar, mai ales, de iubire față de sine, să-ți recunoști că ai nevoie de ajutor și să-l ceri. Terapia nu-ți oferă soluții la toate problemele tale pe tavă, iar psihoterapeutul nu-ți zice ce alegeri să faci în viață, dar te ajută să te cunoști mai bine, să îți înveți punctele slabe și atuurile și să știi cum să le pui în practică în viața de zi cu zi, cum să faci față emoțiilor copleșitoare, atacurilor de panică, anxietății, etc.” spunea Nicoleta.

Nicoleta Nucă s-a confruntat cu probleme de sănătate la „Bravo, ai stil”

Nicoleta Nucă a povestit, pe contul ei de Instagram, cum au decurs pentru ea primele zile de filmări al competiției de stil de la Kanal D.

După câteva zile de filmări, cântăreața spunea că se nu mai dă randament așa cum și-ar dori și se simte epuizată.

„Pe lângă asta, un alt motiv pentru am fost și sunt mai absentă pe social media e faptul că de ceva zile mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și îmi doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea.

Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar starea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele. Pentru mine sunt destul de stresante și frustrante situațiile în care corpul meu nu are toate motoarele pornite și nu sunt eu în controlul lui în totalitate. Pentru un control freak – obsedat de control – este debusolant…”,  a spus Nicoleta Nucă, recent.

citește și...