Nicoleta Nucă, despre relația cu Ștefan Bănică după ”X Factor”. ”Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui”

19.08.2022, 15:29
Nicoleta Nucă, despre relația cu Ștefan Bănică după ”X Factor”. ”Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui”
Nicoleta Nucă, despre relația cu Ștefan Bănică după ”X Factor”

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, a făcut declarații despre binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani, cel care i-a fost antrenor, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde artista a participat. ”Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui”, a declarat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo.

În plan personal, Nicoleta Nucă formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească. Nicoleta Nucă a vorbit, în cadrul unui interviu pentru playtech.ro, despre relația pe care o are în prezent cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior, cel care i-a fost antrenor la ”X Factor”.

Nicoleta Nucă, despre relația cu Ștefan Bănică după ”X Factor”.  ”Nu am mai reacționat prea mult cu Ștefan Bănică”

Nicoleta Nucă a mărturisit că nu mai ține legătura cu Ștefan Bănică Junior și nici cu alți colegi după ”X Factor”: ”Nu, chiar nu. A și trecut mult de atunci, cred că sunt șapte, opt ani. Sper că toți sunt bine și fiecare ne vedem cu siguranță de cariera noastră. Nu am mai reacționat prea mult cu Ștefan Bănică. Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui. Dar cam atât”.


Despre ce a însemnat pentru ea participarea la ”X Factor”, cântăreața a declarat: ”Au trecut ceva ani de atunci. A fost o experiență nouă în acel moment. M-am descoperit pe mine, a fost, în primul rând, o rampă de lansare. Locuiam în Italia atunci când am fost contactată și am zis hai să încerc, vorba aia, „încercarea moarte n-are”. Și uite, chiar a fost o încercare foarte bună”.

Întrebată dacă ar participa la show-uri de televiziune precum ”America Express” sau ”Survivor”, Nicoleta Nucă a răspuns: ”La America Express da, pentru că aș avea mai multă siguranță și încredere fiind cu partenerul meu, că ambii vom lupta în aceeași direcție. La Survivor nu mă văd. E riscul foarte mare de accidentări. Am ajuns până la vârsta asta, 28 de ani, întreagă și nevătămată, fără nicio luxație la activ și aș vrea să rămân în continuare așa”.

citește și...