Nicoleta Nucă dă toate detaliile despre nuntă. ”Nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”

21.06.2022, 15:18
Nicoleta Nucă dă toate detaliile despre nuntă. ”Nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”
Nicoleta Nucă dă toate detaliile despre nuntă. ”Nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, a dat detalii despre nunta sa cu Alex Ursache, împreună cu care formează un cuplu de ceva vreme.

Nicoleta Nucă formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească.

Cântăreața a oferit amănunte despre evenimentul respectiv pentru click.ro.  Vedeta își dorește ca ceremonia să aibă loc în Insula Capri.

Nicoleta Nucă dă toate detaliile despre nuntă. ”Nu-mi place chestia asta, care se practică de cele mai multe ori la nunți, unde există o alegere foarte limitată în ce privește mâncarea”

„Nu am stabilit încă data nunții. Locul a rămas același, undeva în Italia. Facem nunta peste hotare, într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne-am gândit la insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”, a explicat Nicoleta Nucă.
Atista s-a gândit și la meniul de la nuntă: „La mine la nuntă va fi un meniu foarte versatil, cel mai probabil un meniu a la carte. Vreau ca fiecare să se buucre de masa respectivă, de mâncare, să-i placă mâncarea, nu să fie nevoiți să înghită mâncarea pe care vreau eu să o mănânc. Nu-mi place chestia asta, care se practică de cele mai multe ori la nunți, unde există o alegere foarte limitată în ce privește mâncarea, adică ai voie să mănânci cele două chestii din meniu pe care ți le impune cineva. De exemplu, nu o să fie sărmăluțe, nimic tradițional! Sunt câteva preparate tradiționale românești pe care eu una nu reușesc să le înțeleg deloc. Cârnați, lebăr, caltaboș, ceva de genul acesta. O chestie din organe cu organe. Nici nu știu bine cum se numește”.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo, după cum mărturisea într-un interviu pentru publicația Formula AS.

”În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, “jocurile de culise” sunt mult mai murdare.  Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii “X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide. În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de “stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea”, povestea artista.

citește și...