Nicole Cherry, noi detalii despre sarcina sa. ”Sunt o norocoasă”

24.08.2021, 16:23
Nicole Cherry, noi detalii despre sarcina sa. ”Sunt o norocoasă”
Nicole Cherry, noi detalii despre sarcina sa. ”Sunt o norocoasă”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, a dat noi detalii despre sarcina sa într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Sunt o norocoasă”, a mărturisit graviduța Nicole Cherry.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță.

Într-un interviu la Antena Stars, Nicole Cherry a explicat că este norocoasă pentru că are o sarcină ușoară.

Nicole Cherry, noi detalii despre sarcina sa. ”Mă simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic”

 

„Nu mi-este teamă să dansez. Mă simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic. Mi-a zis să-mi trăiesc viața așa cum o făceam și înainte, bineînțeles cu mai multă grijă. Mă odihnesc când trebuie, dacă simt nevoia să stau jos, stau, mă hidratez și totul e corespunzător. Sunt o norocoasă, sunt una dintre mămicile care se bucură de o sarcină normală, fără niciun fel de problemă”, a declarat Nicole Cherry, citată de spynews.ro.

Artista a dezvăluit că a primit deja numeroase lucruri pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume: „Primește deja foarte multe și ne descurcăm cu ce avem momentan. Bineînțeles că ultimele pregătiri o să fie cele mai importante și atunci vom vedea exact ce mai are nevoie bebelușa”.

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că este însărcinată

Nicole Cherry a povestit cum l-a anunțat pe iubitul ei, Florin Popa, că este însărcinată. Artista a încercat să pregătească ceva special, însă la filmare partenerul ei a ieșit din cadru.

”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a dezvăluit Nicole Cherry

citește și...