Nick Rădoi îi cere Mădălinei Apostol să clarifice dacă mai sunt sau nu împreună: „Să dau drumul la Facebook și la Instagram”

22.02.2022, 13:07
Nick Rădoi îi cere Mădălinei Apostol să clarifice dacă mai sunt sau nu împreună: „Să dau drumul la Facebook și la Instagram”
Nick Rădoi s-a împăcat cu fosta iubită, Mădălina Apostol!

Nick Rădoi este neliniștit. Milionarul vrea să știe dacă se mai află într-o relație cu Mădălina Apostol.  Omul de afaceri îi cere fostei iubite să clarifice relația și să îi spună dacă se consideră o femeie liberă sau nu. Va trebui pus un punct și punctul acesta vreau să-l pun, dacă ea nu are putere să-l pună, i-a mai transmis milionarul șatenei.

Nick Rădoi se află într-o perioadă confuză a vieții. Milionarul așteaptă un răspuns de la Mădălina Apostol. După o serie de împăcări și despărțiri, omul de afaceri vrea să știe în ce stadiu se află relația cu fosta iubită.

După ce i-a oferit un ultimatum Mădălinei Apostol, milionarul revine și îi transmite un mesaj.  Nick Rădoi spune că vrea că el să fie cel care să pună punct relației, tocmai de aceea îi cere fostei iubite clarificări în ceea ce privește relația. Acesta recunoaște că nu mai există comunicare între el și Mădălina, însă speră că această să îi ofere răspunsul final.

”Aș vrea să știu și eu dacă suntem liberi din nou sau nu”

„Sunt convins că decizia o voi auzi, chiar dacă nu există comunicare. Într-o zi sper să aud și eu răspunsul, pentru că relația asta de ”du-te – vino” nu mai poate fi continuată. E o relație care a fost 9 ani ”du-te – vino”. Va trebui pus un punct și punctul acesta vreau să-l pun, dacă ea nu are putere să-l pună și nu poate să ia o decizie … deși cam înțeleg decizia ei. Aș vrea să știu și eu dacă suntem liberi din nou sau nu. Să dau drumul la Facebook și la Instagram, dacă sunt liber”, i-a transmis milionarul șatenei.

Mai mult, milionarul spune că o să lase lucrurile să decurgă natural, iar decizia îi va aparține Mădălinei. Acesta subliniază că nu va părăsi Statele Unite. 

”Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină”

„Au trecut încă patru săptămâni de când este în România. Nu pot să zic decât că lucrurile stau așa ca și înainte. Eu voi continua să las lucrurile în pace și decizia să-i aparțină. E vorba de viața ei, așa cum este vorba de viața mea, pe care eu deja mi-m făcut-o și nu am cum să mi-o schimb. Deci nu voi pleca din America”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars.

citește și...