Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit. Șatena s-a întors în România. ”La noi nu va exista niciun viitor, dacă ea nu face o schimbare radicală”

08.02.2022, 13:03

Nick Rădoi și Mădălina Apostol sunt din nou separați. După ce milionarul i-a oferit un cadou extrem de scump fostei iubite, relația dintre cei doi s-ar fi destrămat. Se pare că șatena l-a părăsit pe milionar și s-a întors în România. Mai mult, omul de afaceri îi dă un ultimatum tinerei.

Răsturnare de situație în ceea ce privește relația lui Nick Rădoi cu Mădălina Apostol. După ce omul de afaceri i-ar fi dăruit un cadou în valoare de un milion de euro iubitei lui și anunțase că are de gând să facă pasul cel mare, cei doi s-au despărțit. Mai mult, Mădălina spunea că regretă că s-a certat cu Nick. Însă, motivul care a dus la despărțire este același. Milionarul o condiționează pe șatenă și îi dă un ultimatum.

Mădălina Apostol s-a întors recent în România. Se pare că șatena a fost deranjată de declarațiile făcute de fosta iubita a milionarului și a decis să se întoarcă la afacerea cu videochat din România.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit

Omul de afaceri confirmă separarea, dar mărturisește că așteaptă ca Mădălina să își schimbe decizia. Mai mult, milionarul recunoaște că nu și-a îndeplinit promisiunile făcute.

„Da, este adevărat. Mădălina este în România de două săptămâni și din nou am ajuns să aștept decizia ei finală. Știu că au trecut 9 ani de zile cu multe promisiuni și multe nu s-au împlinit, dar cred că e timpul să ajungem …”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars, potrivit spynews.

”La noi nu va exista niciun viitor, dacă ea nu face o schimbare radicală”

Omul de afaceri spune că i-a dat Mădălinei Apostol un ultimatum, pentru a se decide să renunțe la afacerea din România, pentru că nu este de acord cu ceea ce face șatena.

„Ce vă pot spune e că venirea ei aici a fost ok, a fost foarte bine între noi, chiar dacă am mai repetat anumite lucruri care au mai fost discutate între noi. Trebuie să înțeleagă că această relație trebuie să aibă un final și vreau ca această decizie să fie o decizie aleasă de ea, o decizie care nu are presiune din partea mea. Vreau să-și aleagă drumul vieții. Nu sunt de acord cu întoarcerea ei în România și cu viața ei din România. Nu văd familie, nu văd viitor, atât timp cât ea își dorește să facă unele lucruri cu care eu nu sunt de acord. La noi nu va exista niciun viitor, dacă ea nu face o schimbare radicală. (…) Aștept cu nerăbdare să văd pe ce drum o va lua. Oricum eu mă voi bucura pentru orice decizie pe care Mădălina o va lua”, a explicat milionarul.

 

citește și...