Nick Rădoi, cadou în valoare de un milion de euro pentru Mădălina Apostol. ”Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația”

13.01.2022, 13:52
Nick Rădoi, cadou în valoare de un milion de euro pentru Mădălina Apostol. ”Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația”

Nick Rădoi a impresionat-o pe Mădălina Apostol. Miliardarul i-a făcut un cadou în valoare de un milion de euro iubitei lui, Mădălina Apostol. Nick Rădoi a petrecut într-un local de lux din Las Vegas, iar miliardarul i-a făcut un cadou în valoare de un milion de euro. Mădălina Apostol a fost impresionată de cadourile făcute de miliardar și spune că regretă că s-a certat cu Nick.

 

În urmă cu ceva timp, Nick Rădoi spunea că s-ar împăca cu fosta iubită dacă aceasta ar renunta la afacerea din România și s-ar întoarce în Statele Unite.

 

Mădălina Apostol s-a întors în România și și-a deschis o afacere, anul acesta. Totul după ce bruneta mărturisea că și-ar fi dorit să primească și ajutor financiar de la Nick Rădoi. ”Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el (n.r. Nick Rădoi) o mentalitate învechită, ca toţi românii”, spunea Mădălina Apostol .

Nick Rădoi a petrecut într-un local de lux din Las Vegas

Se pare că Nick Rădoi îi pregătea o surpriză Mădălinei, totul pentru a o recupera. La aniversarea de 60 de ani, miliardarul a petrecut într-un local de lux din Las Vegas, alături de prietenii apropiați și iubita lui, Mădălina Apostol.

Românul și-a dorit să o surprindă pe Mădălina Apostol și să îi cumpere o vilă în Vegas în valoare de 1 milion de euro și un Mercedes G Class de 100.000 de euro.

Nick Rădoi, cadou în valoare de un milion de euro pentru Mădălina Apostol

„Ziua mea a fost una din cele mai frumoase și mai speciale pentru că ne-am decis să plecăm din Mexic, în Vegas, unde am mai mulți prieteni. Am ținut-o la un restaurant foarte celebru aici, Nobu, știam că și Mădălinei îi place aici și am zis să fac ceva foarte tare.

Am avut vreo 18 prieteni în total, o masă foarte mare, s-a râs foarte mult, ne-am distrat, am dansat. Ce să zic, atât a avut și ea noroc, că a scăpat de ziua mea si nu a mai gătit. Am petrecut de la 9 seara până la ora 1 dimineața.

Aici restricțiile sunt ca oriunde, poți intra fără vaccin, fără test, nu cer nimic, e liber să mergi oriunde. Se poarta mască în interior, dar nu și exterior. De ziua mea am primit o pereche de ochelari de firmă, Prada, ediție limitată, tort, șampanie”, a declarat Nick Rădoi, în exclusivitate, pentru Click!.

Mădălina Apostol: ”Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația”

Mădălina Apostol a fost impresionată de cadourile făcute de miliardar și spune că regretă că s-a certat cu Nick. Mai mult, Mădălina spune că i s-a tăiat respirația, când a văzut vila, și a realizat că locul ei este lângă miliardar.

„Chiar dacă a fost ziua lui, el mi-a făcut cadouri mie: cel mai frumos lucru posibil. Este această casă superbă. Acum câteva luni când eram în Mexic cu fata, Nick tot făcea drumuri și-mi spunea că are niște business-uri și a plecat o lună în America.

Nu am zis nimic, însă am vrut să plec în America la el și tot întâmpinam probleme din cauza vizei pentru fetiță. Am făcut eforturi, a trebuit să vin în România să fac viza. Timpul a fost foarte ok, pentru că el a avut timp să ia o casă, să o amenajeze și să o pună la punct.

Nu știam că el face asta pentru că nu mi-a spus absolut nimic. Eram în România și m-am certat cu el, i-am reproșat ca nu îi pasă de noi, dar apoi am aflat de fapt ce pregătea. Când am văzut-o, efectiv mi s-a tăiat respirația. Îmi pare acum atât de rău că am făcut pe nebuna și l-am certat, nu știam ce eforturi face, suta la suta acum realizez că locul meu era lângă el și trebuie să fac și eu acum efort mare să fiu lipită de el”, a mărturisit și Mădălina, pentru Click!

citește și...