Nick Rădoi, despre o posibilă împăcare cu Mădălina Apostol: „Viața mea a fost trăită doar în familie”

11.12.2021, 11:14

Nick Rădoi a vorbit, din Statele Unite despre relația pe care a avut-o cu Mădălina Apostol și conditiile în care s-ar putea produce o împăcare între cei doi. „E imposibil pentru mine să renunț la America”, spune acesta.

Afaceristul a vorbit pentru Cancan despre motivele care au dus la ruptura dintre el și Mădălina Apostol și cum s-ar putea produce o împăcare între cei doi.

Nick Rădoi spune că s-ar împăca cu fosta iubită dacă aceasta ar renunta la afacerea din România și s-ar întoarce în Statele Unite.

În ce condiții s-ar împăca Nick Rădoi cu Mădălina Apostol

„Afacerea pe care a deschis-o, dacă ar renunța la ea și s-ar gândi să plece din România și să se întoarcă în țară doar în vizită, da, există șanse de împăcare”, a spus omul de afaceri.

Întrebat cum se simte după despărțire, Nick Rădoi a spus că este un bărbat puternic, iar după o căsătorie de 29 de ani nu poate să se comporta imatur. „Viața mea a fost trăită doar în familie”, a spus Nick Rădoi, lăsând să se înțeleagă că nu vede o altă variantă în care să investească sentimente decât în cadrul întemeierii unei familii.

„Sunt un bărbat foarte puternic și mă ajută foarte mult și momentele în care sunt singur. Acestea reprezintă un moment de relaxare. Din moment ce am fost căsătorit 29 de ani nu mă pot comporta ca un tânăr, să intru în depresie. Nu există așa ceva! Viața mea a fost trăită doar în familie. Dacă trăiești în stilul acesta și după o asemenea căsătorie, îți dai seama că nu ai cum să te simți singur”, a declarat Nick.

Nick Rădoi: „E imposibil pentru mine să renunț la America”

Afaceristul exclude varianta mutării în România, unul dintre motive fiind afacerile sale.

„E imposibil pentru mine să renunț la America pentru că de la 19 ani sunt aici. Nu mi-aș putea lăsa viața de aici și imperiul pe care l-am construit. Nu aș vedea nicio posibilitate să mă întorc în România. Sunt patriot, dar de câte ori vin în România nu rezist mai mult de trei săptămâni. Sunt unele lucruri din țară care nu-mi plac, deși iubesc țara, tradițiile, mâncarea” , a spus afaceristul.

Mădălina Apostol s-a întors în România și și-a deschis o afacere, anul acesta. Totul după ce bruneta mărturisea că și-ar fi dorit să primească și ajutor financiar de la Nick Rădoi, dar asta nu se întâmpla nici măcar în situațiile critice.

”Nick nu m-a ajutat atunci când toată familia mea a fost bolnavă. Asta mi-a dat de gândit. Nici când am fost eu bolnavă nu l-a interesat. Mi-a zis: «descurcă-te, asta e problema ta». Mie trebuie să-mi vii cu lucruri concrete, dacă las totul aici baltă şi plec în America. Dacă plec în America, eu vreau să am singuranţa că nu sunt lăsată de izbelişte.Nick a făcut parte din viaţa mea opt ani. Doi ani şi jumătate şi-a făcut de cap cu cine a vrut el. Şi eu în perioada asta am făcut un copil cu un alt bărbat”, a declarat Mădălina la Xtra Night Show.

Ce afacere are Mădălina Apostol

”Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el (n.r. Nick Rădoi) o mentalitate învechită, ca toţi românii. Eu am rămas cu doi copii şi nu am avut 10 ani sprijin de la tatăl lor. Nu trebuie să-ţi fie ruşine, că totul e legal. Am deja 10 modele care lucrează. Ştiu şi copiii mei, mai ales cel mare mă susţine. Banii vin oricum. Dacă aş avea timp, aş face şi eu videochat! Niciuna nu e online dezbrăcată”, a spus Mădălina Apostol.

citește și...