Nea Mărin, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. Care este starea lui de sănătate

05.09.2020, 16:29
Nea Mărin, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. Care este starea lui de sănătate
Nea Mărin, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. Care este starea lui de sănătate

Filmările pentru o nouă emisiune de la Antena 1 au început cu stângul! Nea Mărin și un operator din echipă au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, producătorii au decis să sisteze filmările pe o perioadă nederminată.

Nea Mărin s-a contaminat în timp ce se afla la Techirghiol, acolo unde se filma un nou sezon ‘Poftiți pe la noi’. După ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, Nea Mărin a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate.

Nea Mărin este internat

În prezent, Marin Barbu, cunoscut în showbiz-ul românesc drept Nea Mărin, este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din București. Deși are 61 de ani, medicii l-au asigurat că va ieși învingător din războiul cu dușmanul invizibil.

‘Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit’, a declarat Nea Mărin pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

De asemenea, și soția lui a fost testată pozitiv. Starea de sănătate a celor doi este una bună, având o formă ușoară a infecției cu coronavirus.

Printre vedetele care au luat contact cu Nea Mărin se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus

Marcel Pavel a fost internat la spital, în urmă cu două luni, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ‘Te cunosc de undeva’, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus.

‘Da, într-adevăr, am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!

Toată această perioadă m-am gândit la familia mea şi m-am rugat să fie ei sănătoşi. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toți să depăşim aceste momente!’, a spus el într-un interviu pentru VIVA!

 

citește și...