Cum este viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu coronavirus. ”M-am trezit din ghearele morții”

01.08.2020, 10:56
Cum este viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu coronavirus. ”M-am trezit din ghearele morții”
Cum este viața lui Marcel Pavel după ce a fost infectat cu coronavirus. ”M-am trezit din ghearele morții”

Cântărețul Marcel Pavel a povestit cum este viața sa acum, după ce s-a vindecat de coronavirus.

Marcel Pavel a fost internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus.

Într-un interviu pentru revista Viva, Marcel Pavel a povestit despre experiența prin care a trecut și despre cum este viața lui în prezent.

”Da, într-adevăr, am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!”, a spus artistul.

”Toată această perioadă m-am gândit la familia mea şi m-am rugat să fie ei sănătoşi. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toți să depăşim aceste momente!”, a adăugat el.

”Mi-am propus să am mai multă grijă de mine”

Marcel Pavel a mărturisit că acum și-a propus să aibă mai multă grijă de el și să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

”Într-adevăr, mi-am propus să am mult mai multă grijă de mine, să am un stil de viață cât mai sănătos şi mai echilibrat, mai ales că diagnosticul meu a presupus un tratament foarte dur. Ca stil de viață, încerc să mă autocontrolez, pentru că, odată cu această perioadă, am descoperit faptul că sufăr şi de hipertensiune, lucru pe care nu l-am ştiut înainte şi pe care încerc să îl țin cât mai bine sub control – îmi verific zilnic tensiunea, de două ori.

De felul meu, mi-a plăcut mereu să fiu un spirit liber, să mă distrez cu prietenii mei şi sigur că acum am anumite restricții, pe care încerc să le respect cât mai bine. Am un regim echilibrat şi încerc să am măsură în toate. Zilele acestea am încercat să îmi încarc cât mai mult bateriile alături de familia mea, să petrecem timp de calitate împreună, în natură, în zone cât mai liniştite şi mai frumoase”, a mai mărturisit Marcel pavel pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...