Nea Mărin, depistat pozitiv cu coronavirus! Filmările emisiunii la care au participat mai multe vedete au fost suspendate

05.09.2020, 11:18
Nea Mărin, depistat pozitiv cu coronavirus! Filmările emisiunii la care au participat mai multe vedete au fost suspendate
Nea Mărin, depistat pozitiv cu coronavirus! Filmările la care au participat mai multe vedete au fost suspendate

Este din nou panică în trustul Antena 1! Nea Mărin a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar filmările pentru noul sezon al unei producții tv au fost suspendate pe termen nelimitat. Conform Libertatea, Nea Mărin se afla la Techirghiol când a fost depistat pozitiv. În plus, la filmări au participat mai multe vedete autohtone.

În urmă cu mai bine de două luni, postul de televiziune a fost sub ‘cod roșu’ în privința infectărilor cu coronavirus. Artiștii de la ‘Te cunosc de undeva’ s-au infectat, iar emisiunea a fost pusă pe pauză.  Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost o parte dintre vedetele care au fost internate în spital.

Filmările au fost oprite

Acum, focarul de infecții s-a mutat la emisiunea lui Nea Mărin La filmările emisiunii care urma să intre în grila de programe a Antenei 1 abia în 2021 au participat Speak cu Ștefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Potrivit Libertatea, Nea Mărin a fost confirmat cu coronavirus în a treia zi de filmări. De asemenea, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost și el depistat pozitiv cu COVID-19. În prezent, toată echipa de la Antena 1 este în autoizolare.

Marcel Pavel a fost primul de la Antena 1, confirmat cu COVID-19

Solistul Marcel Pavel a fost dus de urgență la Institutul “Matei Balş” din Capitală și a mărturisit că a trecut prin momente dificile. Inițial, acesta a crezut că a răcit, însă în cele din urmă s-a depistat că era infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a spus că a fost mai grea încercare a vieții sale.

‘În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș’, scria artistul pe Facebook, la jumătatea lunii iunie.

citește și...