Marcel Pavel, detalii despre perioada cât a fost internat. ”Am avut tuse cu sânge, am fost șocat”

14.07.2020, 08:56
Marcel Pavel, detalii despre perioada cât a fost internat. ”Am avut tuse cu sânge, am fost șocat”
Marcel Pavel, detalii despre perioada cât a fost internat. ”Am avut tuse cu sânge, am fost șocat”

Cântărețul Marcel Pavel a făcut mărturisiri despre perioada cât a fost internat după ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel a fost internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ”Te cunosc de undeva”, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus. Artistul a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre perioada cât a stat în spital și despre problemele grave pe care le-a avut.

„Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam”, a spus Marcel Pavel, citat de spynews.ro.

„Nu puteam sta în picioare, aveam amețeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzația că mă sufoc. Am și acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, a adăugat cântărețul.

Ce spune despre momentul în care s-a îmbolnăvit

Marcel Pavel a explicat că primele simptome le-a avut după filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

“Culmea, nu am avut nimic până acum trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la ”Te cunosc de undeva”. În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel… tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit”, a mărturisit Marcel Pavel la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.


S-a tratat singur acasă

Marcel Pavel a explicat și ce simptome a avut și că s-a tratat singur o zi, acasă.

“Dureri oculare îngrozitoare, dureri de cap groaznice, transpirații abundente, temperatură 37,5. M-am doctoricit singur o zi, apoi am dat telefon ORL-iștilor mei. Mi-au spus că am sinuzită, mi-au dat un antibiotic mai slab, m-am vindecat, dar am spus că am o stare de moleșeală și transpir la o temperatură de 36,7.

Nu s-a dus nimic la gât, la crozile vocale, Doamne ajută, în schimb se instalase această pneumonie: pneumonie interstițială bilateral medie, că așa era diagnosticul. După aceea mi-a spus doamna doctor să fac și un test COVID-19″, a afirmat el.

Care este starea sa în prezent

Marcel Pavel a afirmat că în prezent se simte bine.

“Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte… Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv.

Și am descoperit că am ieșit cu tensiune 18. Bine, cu medicație a scăzut la 17. Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam, nu o făceam”, a mai declarat cântărețul.

citește și...