Mihaela Borcea, pierderi uriașe la clinica de înfrumusețare! Fosta soție a lui Borcea nu are noroc în afaceri

18.06.2020, 17:57
Mihaela Borcea, pierderi uriașe la clinica de înfrumusețare! Fosta soție a lui Borcea nu are noroc în afaceri
Mihaela Borcea, pierderi uriașe la clinica de înfrumusețare! Fosta soție a lui Borcea nu are noroc în afaceri

După divorțul de Cristi Borcea, prima soție a afaceristului, Mihaela Borcea, a reușit să-și construiască o afacere și să se ridice singură pe forțele ei proprii. De mai bine de 10 ani, aceasta deține o clinică de înfrumuseţare în Capitală, care oferă diverse servicii împotriva îmbătrânirii, servicii de coafor, frizerie, cosmetică facială şi corporală, manichiură, pedichiură, dar și de estetică dentară.

La vremea respectivă, clinica era promovată intens de Gigi Becali, care mărturisea că locația dispune de cele mai moderne tehnici și proceduri.

Mihaela Borcea e dezastru în afaceri

Mihaela Borcea a înființat firma Michelle SRL, însă din păcate are numai ghinioane. Potrivit celor de la Wowbiz, afacerea fostei soții a lui Borcea ar fi în pragul falimentului, după ce în ultimii cinci ani a înregistrat pierderi majore.

Se pare că femeia nu are așa noroc în afaceri precum fostul boss dinamovist! Mihaela Borcea ar fi acumulat datorii de peste 2,5 milioane de euro. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma Mihaelei a avut numai pierderi: 471.277 lei (în 2015), 622.704 lei (în 2016), 618.888 lei (în 2017) şi 280.033 lei (în 2018).

Aceasta nu este singura afacere de care Mihaela Borcea se ocupă! Pe când se afla la închisoare, fostul acționar de la Dinamo i-a cedat primei soții mai multe business-uri.

Fostul soț i-a lăsat pe mână mai multe afaceri

Afaceristul are foarte mare încredere în Mihaela, așa că i-a cedat acesteia un hotel de patru stele pe care îl deține în Olimp, dar și ștrandul din Crângași, unde s-au ridicat mai multe săli pentru organizare evenimente.

‘În primul rând toate proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit şi eu le-am dus mai departe, deci aici e vorba de echipă şi eu zic că am avut profesor bun şi asta spune tot. Am învăţat, exact. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine, cum este bine.

De la Dumnezeu în primul rând (n.r. puterea), că eu aşa am zis, am trecut prin multe, prin foarte multe greutăţi, sunt obişnuită şi atunci normal că orice nu te doboară, nu te întărește şi atunci am devenit puternică pas cu pas, ceas cu ceas, secundă de secundă’, a declarat Mihaela Borcea recent, potrivit spynews.ro.

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în 2011, după o căsnicie de 20 de ani. Au împreună 3 copii, care au rămas în grija mamei.

citește și...