“Mutarea lui Cristiano la Manchester United a fost un succes”. Eddie Howe, antrenorul echipei Newcastle, îi ia apărarea portughezului

16.10.2022, 14:43
Mutarea lui Cristiano la Manchester United a fost un succes. Eddie Howe, antrenorul echipei Newcastle, îi ia apărarea portughezului

 “Mutarea lui Cristiano la Manchester United a fost un succes”. Antrenorul lui Newcastle îi ia apărarea portughezului, dar spune că nu l-ar transfera la echipa sa din cauza vârstei. “Este un jucător excepțional. Dacă te uiți la recordul său de goluri de anul trecut (36 în 44 de meciuri), a fost incredibil. Așa că, pentru mine, această semnătură a funcționat, a fost un succes”, a spus antrenorul.

În ciuda criticilor pe care le-a primit, a faptului că echipa nu s-a calificat în Liga Campionilor în sezonul trecut, ba chiar a început unele meciuri de pe bancă în acest sezon, nu toată lumea crede că transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, care va înfrunta duminică pe Diavolii Roșii, consideră că portughezul a avut o prestație bună pe Old Trafford de la revenirea sa, transmite marca.com.

“Dacă te uiți la recordul său de goluri marcate anul trecut, a fost incredibil”

“Este un jucător excepțional. Dacă te uiți la recordul său de goluri de anul trecut (36 în 44 de meciuri), a fost incredibil. Așa că, pentru mine, această semnătură a funcționat, a fost un succes”, a spus antrenorul.

“A marcat multe goluri anul trecut și unele foarte importante în Liga Campionilor. Calitatea jucătorului este de necontestat. Va trebui să fim foarte, foarte buni împotriva lui dacă va juca. Va trebui să ne informăm jucătorii despre zonele din care încearcă să înscrie”, a continuat el.

Cristiano nu este profilul de jucător pe care îl caută la Newcastle

În ciuda laudelor, Eddie Howe a mai explicat că Cristiano nu este profilul de jucător pe care îl caută la Newcastle.

“Poate că nu este o semnătură pe care ne dorim neapărat să o facem, dar asta nu înseamnă că subestimăm calitatea jucătorului. Încercăm să creștem pe termen lung, avem o viziune pe termen lung. În acest moment, avem o echipă destul de îmbătrânită, așa că trebuie să investim mai mult în jucători tineri. Aceasta este probabil o parte importantă a progresului nostru, trebuie să reducem media de vârstă. Așa că s-ar putea să nu fie o semnătură pe care ne dorim neapărat să o facem, dar asta nu înseamnă că subestimăm calitatea jucătorului”, a explicat el.

citește și...