“Drumul meu nu s-a terminat”. Cristiano Ronaldo țintește Euro 2024 în timp ce acceptă premiul pentru cel mai bun marcator al Portugaliei

21.09.2022, 14:19

Cristiano Ronaldo și-a propus să ajungă la Euro 2024, iar atacantul portughez și al lui Manchester United spune că nu are de gând să se retragă prea curând. “Călătoria mea nu s-a încheiat încă, va trebui să îl mai suportați pe ‘Cris’ încă o vreme”, a declarat Ronaldo, marți, după ce a primit trofeul la premiile Quinas de Ouro ale Federației Portugheze de Fotbal (FPF), la Lisabona, pentru cel mai bun marcator al echipei naționale din toate timpurile.

Jucătorul de 37 de ani se află la apusul carierei și a petrecut cea mai mare parte a acestui sezon pe banca lui Manchester United, după ce a încercat să plece în vară.

Ronaldo era disperat după o mutare, deoarece își dorea să joace în Liga Campionilor, dar nu a sosit nicio ofertă concretă din Europa, potrivit The Sun.

Ronaldo a primit trofeul pentru cel mai bun marcator al echipei naționale din toate timpurile

Cristiano Ronaldo nu trece prin cele mai bune zile la Manchester United. Cu un singur gol marcat, și din penalty, până acum în acest sezon, portughezul încearcă să se pregătească cât mai bine pentru aceste două meciuri cu naționala Portugaliei înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Jucătorul portughez, care a încasat premiul “Quinas de Ouro” pentru că este cel mai bun marcator al echipelor naționale, a declarat despre viitorul său cu Portugalia. “Sper să continui să fac parte din Federația Portugheză încă câțiva ani. Sunt într-o echipă cu oameni tineri și mă simt motivat, ambiția mea este mare”, a declarat jucătorul lui United.

“Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială, dar și la următorul Campionat European”

De asemenea, el și-a precizat intențiile pentru viitor: “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială, dar și la următorul Campionat European”. Se pare că Cristiano nu are intenția de a se retrage pe termen scurt, în ciuda faptului că traversează unul dintre cele mai grele momente ale sale ca fotbalist profesionist.

Ronaldo a marcat 24 de goluri în toate competițiile pentru United în sezonul trecut, dar a terminat pe locul șase în Premier League, cu cel mai slab punctaj din istorie.

Erik ten Hag a fost numit în vară și nu l-a titularizat pe Ronaldo decât o singură dată în campionat până acum, preferându-l în schimb pe Marcus Rashford în față.
Ronaldo a fost totuși titular și a marcat primul său gol al sezonului împotriva lui Sheriff Tiraspol, joi seara, în Europa League.

citește și...