Manchester United are deja un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo

14.10.2022, 14:53

 Clubul englez a ales deja jucătorul care se va alătura Diavolilor Roșii în cazul în care plecarea portughezului va deveni o realitate în ianuarie anul viitor. Un jucător cu un asemenea potențial a stârnit interes mai multor echipe, aceeași presă anunțând că și Chelsea și Everton ar fi interesate de achiziționarea tânărului atacant. 

Fiecare zi care trece este cu o zi mai puțin pentru ca tensiunea dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United să ia sfârșit. După cum se știe, portughezul nu mai este un jucător important în planurile lui Ten Hag, lucru greu de acceptat pentru o legendă ca Cristiano.

Prin urmare, în această situație, Manchester United a luat deja urma unui jucător care ar fi alesul în cazul în care plecarea portughezului va deveni realitate după Cupa Mondială din Qatar, transmite marca.com.

Un jucător din Premier League

Alesul, care va ajunge la Manchester este atacantul lui Brentford F.C. Ivan Toney, de la Brentford F.C. Jucătorul este una dintre senzațiile campionatului englez, marcând până acum șase goluri și oferind trei pase de gol în cele 10 partide pe care le-a disputat. După ce a debutat deja pentru Anglia, Toney are doar 26 de ani, iar valoarea sa de piață nu face decât să crească cu fiecare sezon, fiind în prezent de 40 de milioane de euro.

După cum se vede, un jucător cu un asemenea potențial are mai multe echipe pe urmele lui, aceeași presă anunțând că și Chelsea și Everton ar fi interesate de achiziționarea tânărului atacant. Chiar și așa, pentru ca acest transfer să devină realitate, ar trebui mai întâi să se oficializeze plecarea lui Cristiano, lucru care a fost deja dificil pe piața de vară.

Un sezon dificil

Cu o Cupă Mondială la orizont, sezonul lui Cristiano la United a fost deosebit de greu. Rezervă în majoritatea meciurilor importante, Cristiano are un număr deosebit de mic de goluri marcate, o raritate pentru cel mai mare marcator din istoria fotbalului. În Premier League abia dacă este titular, având șanse doar în Europa League împotriva unor echipe mai puțin importante.

După ce se va încheia Cupa Mondială, la care din motive evidente va merge reprezentând Portugalia, viitorul lui Cristiano va deschide o breșă pentru a ști unde își va continua cariera. Cert este că, dacă echipa britanică are deja un înlocuitor în vizor, s-ar putea ca în ianuarie anul viitor portughezul să aterizeze într-o nouă destinație.

citește și...