Recordul lui Cristiano Ronaldo pentru cele mai multe tricouri vândute într-o singură zi a fost doborât

24.07.2022, 13:08

Vedeta lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu va fi fericit după ce a aflat că recordul său pentru cele mai multe tricouri de fotbal vândute într-o singură zi a fost doborât de un rival

Internaționalul argentinian Dybala, în vârstă de 28 de ani, s-a alăturat la începutul acestei săptămâni clubului AS Roma pentru un contract pe trei ani. Atacantul reprezintă o adevărată lovitură pentru fostul antrenor al lui Chelsea și Manchester United, Jose Mourinho, care dorește să lupte pentru titlul în Serie A în acest sezon. Și se pare că schimbarea lui Dybala a fost apreciată și de fani.

De fapt, mutarea fostului star de la Juventus s-a dovedit atât de populară, încât a doborât recordul lui Ronaldo pentru cele mai multe tricouri vândute în Italia într-o singură zi, potrivit dailystar.co.uk.

Câte tricouri a schimbat

Deși raportul nu conținea nicio cifră oficială în ceea ce privește tricourile vândute, cifra se bazează pe câte tricouri respective a schimbat fiecare club în ziua de după anunțul oricăruia dintre jucători

Cu toate acestea, în sezonul trecut a avut 29 de apariții în campionat, marcând 10 goluri. Roma s-a luptat cu interesul unei serii de cluburi de elită, inclusiv United și Arsenal, pentru a obține semnătura sa.

“Sunt fericit să am numărul 21”

I-au oferit chiar și tricoul cu numărul 10 al legendei clubului, Francesco Totti, dar acesta l-a refuzat, optând pentru numărul 21. “Am vorbit cu managerul general și m-a întrebat dacă vreau să iau numărul 10, care, bineînțeles, este atât de important aici datorită a tot ceea ce a făcut Francesco Totti”, a dezvăluit el în primul său interviu ca jucător al Romei.

“Cred că acel tricou și acel număr ar trebui să rămână al lui din cauza a ceea ce înseamnă el pentru oraș și pentru fani. I-am mulțumit pentru că a purta un astfel de tricou necesită mult respect și responsabilitate.

Eu încă îl văd ca fiind tricoul lui. Poate că îl voi purta într-o zi, dar deocamdată sunt fericit să am numărul 21, care este numărul pe care l-am purtat când am început să am succes. Sper că acum voi începe să am succes și aici”.

 

 

citește și...