Musty a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Am simțit chestia asta”

08.03.2021, 10:29
Musty a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Am simțit chestia asta”
Musty a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Am simțit chestia asta”

Musty, fratele cântărețului Kamara, a fost eliminat de la competiția ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D.

În urma consiliului de eliminare din ultima săptămână de la ”Survivor România”, concurentul care a părăsit competiția a fost Musty, care a făcut parte din echipa Războinicilor.  Concurenții care au fost propuși pentru eliminare au fost Albert și Musty din echipa Războinicilor, și Andreea Antonerscu și Zanni, din echipa Faimoșilor. Albert Oprea a fost desemnat favoritul pblicului, astfel că acesta a scăpat de eliminare și l-a nominalizat pe Musty. ”Cum am spus de la început din primul joc, voi vota din criterii sportive, pentru binele echipei. Nu vreau să votez din punct de vedere social, e mai importantă partea sportivă pentru mine. Acea persoană este Musty”, a spus Albert, citat de wowbiz.ro.

În echipa Faimoșilor, favorita publicului a fost Elena Marin, care l-a nominaliat pe Zanni. ”Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat război și până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc.Pentru că s-a făcut o strategie împotriva mea și nu mi s-a părut corect, pentru că sunt înțepată de fiecare dată când are ocazia și pentru că vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni”, a spus Elena Marin.

Ce a declarat Musty după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”

„Azi dimineață cu colegii mei am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută, pentru ca aveam nevoie de mai multă hrană. Am simțit chestia asta, zilele astea aveam în cap că se va întâmpla. Am emoții, dar nici prea multe. Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta. Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine. Sunt mândru de multe lucruri pe care le-am trăit aici la Survivor”, a spus Musty după ce a aflat că părăsește competiția ”Survivor România”.

Musty este fratele cântărețului Kamara, de la trupa Alb-Negru. De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani și este cu cinci ani mai mic decât fratele său, Kamara.

La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Musty are trei copii cu trei femei diferite.

citește și...