Dezvăluirile lui Kamara despre fratele său, Musty, concurent la ”Survivor România”. ”Are trei copii cu trei femei diferite”

22.01.2021, 14:38
Dezvăluirile lui Kamara despre fratele său, Musty, concurent la ”Survivor România”. ”Are trei copii cu trei femei diferite”
ezvăluirile lui Kamara despre fratele său, Musty, concurent la ”Survivor România”. ”Are trei copii cu trei femei diferite”

Cântărețul Kamara a făcut dezvăluiri din viața personală a fratelui său, Musty, care este concurent la show-ul ”Survivor România”.

Musty  este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominiccană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Musty este fratele cântărețului Kamara, de la trupa Alb-Negru. Artistul a făcut dezvăluiri, pentru click.ro, despre viața sentimentală a fratelui său, Musty.

Kamara, despre fratele său, Musty: ”S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-”X Factor””

Kamara a dezvăluit că fratele său are trei copii cu trei femei diferite. De asemenea, cântărețul a vorbit și despre povestea de dragoste dintre Musty și Alexandra Crișan, ex-”X Factor”.

“Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet. Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-”X Factor”, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a spus Kamara.

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani și este cu cinci ani mai mic decât fratele său, Kamara. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România.

citește și...