Alexandra Stan, despre experiența ”Survivor România”. ”Mă scoteau la careu și aruncau toți cu pietre în mine”

04.03.2021, 16:11
Alexandra Stan, despre experiența ”Survivor România”. ”Mă scoteau la careu și aruncau toți cu pietre în mine”
Alexandra Stan, despre experiența ”Survivor România”. ”Mă scoteau la careu și aruncau toți cu pietre în mine”

Alexandra Stan a făcut noi declarați legate de participarea sa la emisiunea ”Survivor România”.

Cântăreața Alexandra Stan a făcut partte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Despre experiența pe care a trăit-o la competiția care se filmează în Republica Dominicană a vorbit Alexandra Stan în cadrul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D.

”Cred că faptul că tot timpul am fost slabă, mai ales mare parte din început, m-a făcut să bag în retragere și să renunț cumva, să spun că nu am ce căuta acolo, să mă gândesc că sunt alții oameni care sunt buni și se și chinuie pe traseu și au și mai multă nevoie decât mine să câștige premiul ăsta. Până la urmă eu am o carieră, trebuie să pregătesc un album, am fanii mei, am o bază. Alții poate nu o au, cel puțin mulți de la Războinici. Mi se părea aiurea să le iau locul, mai ales că eram praf. Prima săptămână a fost cea mai grea, a fost un șoc. Nu neapărat ruperea de tehnologie, cât faptul că ieși dintr-o zonă de confort și intri într-o zonă de disconfort”, a declarat cântăreața, citată de wowbiz.ro.

Alexandra Stan, despre experiența ”Survivor România”. ”Mă bucur că am plecat din cuibul de șerpi, viespi”

”Eu îmi doream să plec acasă la un moment dat pentru că eram foarte slabă, le spuneam să mă voteze, iar apoi când aveam câte un blocaj mă simțeam ca la școală. Mă scoteau la careu și aruncau toți cu pietre în mine. Mă durea foarte mult chestia asta pentru că în momentul în care eram la Consiliu, în loc să mă voteze pe mine să plec, se votau între ei ca și dușmanii, pe bază de orgolii, și nu mi s-a părut ok. Politicile astea de alianță ar fi trebuit făcute mai târziu”, a afirmat vedeta.

În ciuda celor trăite la ”Survivor România”, Alexandra Stan susține că i-a părut rău că a părăsit concursul.

”Mi-a părut rău că am plecat, mi-am lăsat o parte din suflet acolo. Mă bucur că am plecat din cuibul de șerpi, viespi pentru că eu am fost mereu carismatică, știu să vorbesc, știu să dansez, dar niciodată nu am fost o persoană tacticoasă și strategă. De asta am trecut în viața mea prin multe chestii, că nu am știut să fac strategii. La Survivor, cel puțin în echipa mea, au fost persoane care au știut întodeauna să facă asta, să își planifice mișcările înainte. De exemplu și Moroșanu e așa, și Majda e așa, Jador. Sunt persoane care știu mai bine cu ce se mănâncă reality show-ul. Eu m-am dus cu capul înainte. Nu îmi pare rău că am făcut asta, dar percepția mea față de oamenii care știau să se comporte un pic altfel a fost că sunt falși. De față cu noi, când nu erau camerele, ziceau ceva și când erau camerele erau altfel”, a completat artista.

citește și...