Albert Oprea, nominalizat spre eliminare la ‘Survivor’! Cum a reacționat Războinicul: ‘Mi s-a spus că nu sunt adaptat’

07.03.2021, 10:49
Albert Oprea, nominalizat spre eliminare la 'Survivor'! Cum a reacționat Războinicul: 'Mi s-a spus că nu sunt adaptat'
Albert Oprea, nominalizat spre eliminare la 'Survivor'! Cum a reacționat Războinicul: 'Mi s-a spus că nu sunt adaptat'

Albert Oprea a fost nominalizat spre eliminare la ‘Survivor România’. Războinicul a avut o reacție incredibilă când a aflat că ar urma să părăsească Republica Dominicană. 

În ediția trecută, Războinicii au pierdut primul meci de imunitate după cinci victorii consecutive la ‘Survivor România’. Drept urmare, concurenții echipei albastre au fost nevoiți să facă propuneri pentru nominalizare.

Albert Oprea, propus spre eliminare

Albert Oprea a fost cel propus spre eliminare, datorită altercațiilor pe care le-a avut cu unii dintre coechipierii săi în trecut. Războinicul nu a fost surprins de alegerea colegilor săi și a dezvăluit că va merge înainte orice s-ar întâmpla.

‘Da, mă așteptăm, am avut oricum niște discuții cu colegii, mi s-au spus motivele, nu este o surpriză. Fiecare și-a spus părerea, unii votează din punct de vedere social, alții sportiv.

Asta este Survivor, trebuie să votezi. Știu în ce m-am băgat, merg mai departe. Randamentul meu sportiv pe partea de îndemânare a fost mai slab, dar nu cred că doar ăsta a fost motivul, din partea unora, cel puțin. Mi s-a mai spus că nu sunt adaptat, diferite motive, fiecare are motivele lui, le respect, vom vedea ce va fi’, a spus Albert Oprea, la Kanal D.

Alin Sălăjean, despre participarea la Survivor

Alin Sălăjean, fost concurent la emisiun ea ”Survivor România”, a povestit cum a fost participarea lui la concursul filmat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D.

”Când am plecat am simțit că trebuie să schimb câteva lucruri la mine ca om. Având liniște, neavând tehnologie, m-am analizat din toate punctele de vedere și mi-am dat seama că trebuie să rezolv câteva probleme. Nu știam să încasez lucrurile negative, mă consumau foarte mult. Acum știu să încasez, să gestionez părerile negative și am venit mai modest decât am plecat. Am fost atacat și reacțiile mele au fost pline de iubire. M-am întors mai umil, în sensul bun al cuvântului. Am depășit multe limite. Multă lume nu știa că aveam frică de avion, mergeam și în concediu cu mașina. Am învins frica în momentul în care am pășit în aeroport. Eu nu stăteam la soare, pentru că aveam pielea mai sensibilă, am depășit frica de soare”, a declarat fostul concurent pentru Click!

citește și...