Mugur Mihăescu spune tot despre căsnicia sa. ”Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt”

05.10.2021, 16:09
Mugur Mihăescu spune tot despre căsnicia sa. ”Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt”
Mugur Mihăescu spune tot despre căsnicia sa. ”Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt”

Mugur Mihăescu, în vârstă de 54 de ani, a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Acesta a făcut dezvăluiri despre familia sa.  Mugur Mihăescu, cunoscut grație grupului Vacanța mare,  a făcut declarații despre soția sa, Rodica, și despre fiica lor, Ivona.

Mugur Mihăescu a făcut parte din grupul umoristic ”Vacanța mare”, alături de care s-a bucurat de mare succes. În plan personal, Mugur Mihăescu este căsătorit de 25 de ani cu Rodica, împreună cu care are o fiică, Ivona.

Mugur Mihăescu a oferit detalii din căsnicia sa la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Mugur Mihăescu spune tot despre căsnicia sa. ”Nu am fost niciodată separat de soția mea”

„Sunt un soț acceptabil. Soția mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soția mea. Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărțiți. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă ea a stat la Craiova. Dar, niciodată, nu s-a pus problema gen: gata, eu mă mut la mama! În viață însă, omul e supus greșelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viața mea personală e privată. Până acum mi-a ieșit”, a declarat Mugur Mihăescu despre mariajul său cu Rodica, relatează click.ro.


Mugur Mihăescu a vorbit și despre fiica sa, Ivona. Acesta s-a emoționat când a fost întrebat ce fel de ginere își dorește și dacă i-ar plăcea să semene cu el. „Da. Chiar mi-ar plăcea. Mie mi-ar plăcea, dar nu știu ce i-ar plăcea ei. La întrebarea asta ți-a răspuns egoismul meu, că mie mi-ar plăcea. E pur și simplu plăcerea mea, pentru că știi să joci între două extreme și niciodată să cazi într-o extremă. Sunteam tot timpul tentați de extreme. Eu sunt geamăn, m-am jucat între extreme, dar niciodată n-am zăbovit astfel încât să cad într-o extremă.

Eu voi zâmbi în momentul în care ea va zâmbi. Eu voi fi fericit în momentul când ea va fi fericită. Așa că, ce își alege ea, împlinirea mea e când îi văd zâmbetul. Dacă își găsește un nebun ca ta-su, felicitări. La momentul de față s-ar putea fi ambele variante în joc. Adică să aibă unul ca ta-su și să fie și fericită”, a afirmat Mugur Mihăescu, menționează wowbiz.ro.

 

citește și...