Axinte de la ‘Vacanța Mare’, probleme cu legea. Fostul actor a primit o condamnare cu suspendare

23.10.2020, 15:12
Axinte de la 'Vacanța Mare', probleme cu legea. Fostul actor a primit o condamnare cu suspendare
Axinte de la Vacanța Mare, probleme cu legea. Fostul actor a primit o condamnare cu suspendare

Axinte de la ‘Vacanța Mare’ are mari probleme cu legea! Fostul actor de la PRO TV, pe numele lui real Florin Petrescu, a primit acum o sentință dură.

În urmă cu opt ani, Axinte a fost anchetat într-un dosar în care avea calitatea de suspect. La vremea respectivă, el a participat la numeroase audieri în cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), fiind acuzat în dosarul de trafic de influență.

Din informațiile prezentate de Impact.ro, Florin Petrescu ar fi făcut o intervenție pentru un fost director al unui spital din Capitală, în cadrul unei campanii la OTV, televiziunea deținută de Dan Diaconescu.

Axinte de la ‘Vacanța Mare’ a primit o condamnare cu suspendare

Cu toate că a recunoscut toate faptele în fața anchetatorilor, fostul actor tot nu a scăpat de pedeapsă, iar acum trebuie să îndeplinească condițiile impuse de lege.

Managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost cel care l-a denunțat pe Florin Petrescu. Din acuzațiile aduse reiese că acesta a solicitat suma de 5.000 de euro în schimbul unui contract de publicitate la fostul post de televiziune.

Din nefericire, actorul care îl interpreta pe Axinte a primit acum o sentință de condamnare la închisoare. El a aflat că trebuie să ispășească 2 ani de închisoare.

Sentința este una cu suspendare, iar Florin Petrescu va trebui să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile. Dacă nu va respecta condițiile impuse, el va fi obligat să își execute pedeapsa cu închisoarea.

Axinte, acuzat că datorează bani artiștilor

Liviu Guţă sare la gâtul lui Axinte de la ”Vacanţa Mare”, pe care îl acuză că îi datorează 14.000 de euro, bani care i se cuveneau din concerte.

Solistul a dezvăluit într-un filmuleţ pe rețelele de socializare că Axinte îi este dator cu 14.000 de euro, bani pe care trebuia să îi dea cu ani în urmă.

‘Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20. 000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face!

Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară, eu nu ştiam nimic, el îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spune că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu’, a spus Liviu, într-un filmuleţ publicat pe canalul său de YouTube.

citește și...