FOTO. Cum arată soția lui Mugur Mihăescu! Cu ce se ocupă Rodica, mama fiicei lui

31.10.2020, 09:36
FOTO. Cum arată soția lui Mugur Mihăescu! Cu ce se ocupă Rodica, mama fiicei lui
Cum arată soția lui Mugur Mihăescu! Cu ce se ocupă Rodica, mama fiicei lui

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul autohton de comedie „Vacanța mare” sau prin aparițiile diverse la tv.

Cu toate că el este cunoscut, puțini sunt cei care știu detalii despre familia acestuia. Actorul este căsătorit de peste 20 de ani cu Rodica, soția lui despre care nu se cunosc prea multe lucruri. Cei doi se știu din perioada liceului, însă au devenit un cuplu abia după ce ambii și-au finalizat studiile.

‘Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită’, mărturisea actorul în urmă cu ceva timp.

Cine este soția lui Mugur Mihăescu

Rodica Mihăescu i-a devenit soție lui Mugur în urmă cu 24 de ani și este profesoară de informatică. Cei doi au împreună o fiică, pe Ivona, în vârstă de 22 de ani, de care actorul este tare mândru.

Adolescenta lucrează într-o agenție de turism din Londra, acolo unde a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, scrie Impact.ro.

Despre căsnicia lui, Mugur Mihăescu declara că a devenit tot mai solidă cu trecerea anilor.

‘După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, declara actorul în urmă cu câțiva ani.

Fiica lui Mugur Mihăescu a absolvit liceul în urmă cu trei ani și a decis să își continue studiile în Anglia, acolo unde s-a și stabilit.

‘Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârşire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Şi dacă ea va înţelege această poruncă, dată de o morală şi de o bună creştere, cred că a înţeles esenţialul’, spunea Mihăescu.

Ce afaceri are actorul

Mugur Mihăescu a dat lovitura în afaceri! Deși acum a fost afectat de pandemia de coronavirus, în 2019, actorul a reușit să strângă bani frumoși din afacerile sale.

Actorul a fost printre primii patroni de restaurante care au investit în Centrul Vechi al Capitalei. El a dat lovitura cu St. Patrick Irish, singurul pub din România construit după adevăratul concept Irish Pub. De asemenea, mai deține și alte două pub-uri, Party Room și Kilkenny, tot în Centrul Vechi.

‘Pentru mine a fost o perioadă grea, aşa cum a fost pentru toata lumea, mai ales din perspectiva business-ului. Am suferit toţi. Nu e plăcut să trimiţi 50 de oameni în şomaj, să plăteşti chirii, să cumperi echipamente pentru local. Nu voi recupera pierderile anul acesta, abia vom supravieţui. Vreau ca statul să nu ne mai pună piedici, prin acest mod nu a făcut decât să ne ”condamne” la moarte.

Eu voi respecta legea, dar nu şi recomandările care ni se fac. O mare prostie după modul în care s-a acţionat. S-a greşit enorm. Eu îmi doresc socializare, vreau să mă bucur de viaţă cu toate riscurile pe care le are. Atât!’, a declarat Muguru Mihăescu pentru Click.ro.

citește și...