De la ce a plecat războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine”

25.08.2021, 11:35
De la ce a plecat războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine”
De la ce a pornit războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a făcut declarații legate de rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani. ”Au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine”, a comentat Andreea Marin la emisiunea moderată de Denise Rifai. Cele două au fost căsătorite cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

De ani de zile, între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu există o mare rivalitate. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Marin a făcut declarații despre acest subiect. Acesta a negat că că ar exista vreo legătură între căsnicia ei cu Ștefan Bănică Junior și războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu.

 

Mihaela Rădulescu a fost măritată cu Ștefan Bănică junior între anii 1997 și 1999. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior în perioada 2006-2013. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. În prezent, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

 

De la ce a plecat războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. ”Poate am deranjat prin succes”

 

“În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a declarat Andreea Marin despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu, reatează wowbiz.ro.

Andreea Marin a comentat și pe marginea jignirilor pe care Mihaela Rădulescu le-a adus la un moment dat la adresa ei. În presă au apărut stenograme din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care se vorbește despre Andreea Marin, ambele lucrând la acea vreme la Realitatea TV, televiziune condusă atunci de Elan Schwartzenberg. ”… că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…”, se arata în stenogramele respective. Referitor la acea declarație, Andreea Marin a spus: “Pentru mine este de neînțeles… Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri d. iferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”.

citește și...