Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: ‘N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat’

03.04.2021, 11:37
Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: 'N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat'

Războiul divelor Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se poartă de mai bine de 20 ani. Deși toată lumea credea că rivalitatea dintre ele s-a mai ‘domolit’ odată cu trecerea anilor, iată însă că lucrurile stau cu totul altfel. 

Andreea Marin a reușit să șocheze recent și a vorbit, fără rețineri, despre adevărata relație pe care o are cu diva de la Monaco.

Andreea Marin, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, acolo unde a făcut dezvăluiri șocante despre Mihaela Rădulescu.

”Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață… pe el mergi! Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a mărturisit Andreea Marin lui Mădălin Ionescu, scrie Wowbiz.ro.

De asemenea, Mădălin Ionescu a avut anumite curiozități despre emisiunea de la PRO TV, “Uite cine dansează!”, unde cele două au fost colege la un moment dat. Și de această dată, Andreea Marin a răspuns cu sinceritate.

”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a mai adăugat Andreea Marin.

A făcut-o praf pe rivala sa

Mai mult de atât, ‘Zâna’ a precizat că nu a mai existat un alt om în televiziune la fel de deranjant ca și Mihaela Rădulescu. Vedeta a fost la fel de directă și de acidă la adresa rivalei sale.

”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, i-a răspuns Andreea Marin lui Mădălin Ionescu.

 

citește și...