Motivul pentru care Sânziana Buruiană și-a alăptat fata cea mare până la 4 ani și jumătate. ”Mi-a fost ușor mie”

16.04.2021, 16:04
Motivul pentru care Sânziana Buruiană și-a alăptat fata cea mare până la 4 ani și jumătate. ”Mi-a fost ușor mie”
Motivul pentru care Sânziana Buruiană și-a alăptat fata cea mare până la 4 ani și jumătate. ”Mi-a fost ușor mie”

Sânziana Buruiană a explicat de ce a alîăptat-o pe fiica sa cea mare până la vârsta de patru ani și jumătate.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Sânziana Buruiană a alăptat-o pe fiica sa cea mare, Izabela, până la vârsta de patru ani și jumătate. Blonda a vorbit desprte acest lucxru la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars. ”Eu practic nu m-am oprit deloc din alăptat de cinci ani. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, o adormeam ușor. Într-adevăr că în primele luni sunt grele, dar eu am învățat-o că are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, citată de spynews.ro. ”Văd că și mezina îi calcă pe urme., dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Vreau să-mi revin mai repede”, a adăugat aceasta.

Sânziana Buruiană se lansează în afaceri

La aceeași emisiune TV, Sânziana Buruiană a afirmat că vrea să se lanseze în afaceri. Vedeta se va ocupa de o afacere cu haine pentru copii.

”Eu colaborez cu cineva și am un plan îndrăzneț. Vreau să fac un proiect cu ședințe foto pentru fetițe, adolescente și domnișoare cu rochițe spectaculoase. O să fac pentru bebeluși de la șase luni până la fete de 18 ani. O să fie și transparente și pompoase”, a explicat blonda, conform sursei mai sus-menționate.

”Poate mămicile vor să aibă o amintire cu fetițele lor și e drăguț să le îmbraci în rochițe de tot felul. O să fie și rochițe de miss, de balul bobocilor și pentru majorat etc. Rochițele vor fi de închiriat, cine vrea poate să le și cumpere. Ideea este ca pentru o zi să fii prințesă, așa se va numi: ”Prințesă pentru o zi”, a detaliat aceasta.

citește și...