Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă. ”De aceea nu ne punem de acord”

29.11.2022, 17:03
Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă. ”De aceea nu ne punem de acord”
Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu, în vâstă de 41 de ani, are o familie foarte frumoasă alături de Anda Călin, împreună cu care are doi copii. Cei doi nu au făcut nunta până acum. partenera de viață a lui Liviu Vrciu a explicat care este motivul. ”De aceea nu ne punem de acord”, a spus Anda Călin la postul de televiziune Antena Stars.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Anda Călin a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre nunta cu Liviu Vârciu.

Motivul pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă. ”Nu ne punem de acord cu numărul de invitați”

“Nu este vorba că nu vreau, nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și nașii, în schimb el vrea mai mult. De aceea nu ne punem de acord. Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie. Doi copii te leagă mult mai mult. Ne-am spus “DA” de când ne-am cunoscut”, a declarat Anda Călin, citată de spynews.ro.

Partenera de viață a lui Lviu Vârciu a făcut declarații și despre afacerea pe care vrea să și-o lanseze: ”Mă duc la salon când copii sunt plecați, Anastasia la scoală și cel mic la grădiniță, și plec de la salon când trebuie să îl iau pe cel mic de la grădiniță. Ajung acasă și ziua nu s-a terminat pentru că ei mă iau de nouă, dar cumva e frumos, greu dar frumos. M-a susținut, m-a ajutat la început să pornesc afacerea. Acum momentan nu se implică pentru că el este cu filmările și cu evemnimentele, dar probabil, pe viitor o să mă ajute mai mult, pe partea de promovare”.

citește și...