Motivul pentru care Ilinca Vandici a fost părăsită de un iubit. ”Am suferit foarte mult, am plâns mult”

11.04.2022, 16:51
Motivul pentru care Ilinca Vandici a fost părăsită de un iubit. ”Am suferit foarte mult, am plâns mult”
Motivul pentru care Ilinca Vandici a fost părăsită de un iubit. ”Am suferit foarte mult, am plâns mult”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a povestit cum, la un moment dat, a fost părăsită de unul dintre foștii săi iubiți. ”Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez”, a declarat vedeta la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D. În ceea ce privește viața perrsonală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Ilinca Vandici a dezvăluit că a avut parte de decepții în dragoste și că, la un moment dat, a fost părăsită de un fost iubit. Aceasta a explicat și care a fost motivul pentru care s-au separat.

Motivul pentru care Ilinca Vandici a fost părăsită de un iubit. ”Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim””

„Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit la un moment dat. A fost un „nu”. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim.” Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept”, a detaliat Ilinca Vandici, notează kanald.ro.


Prezentatoarea TV a făcut declarații și despre soțul său, Andrei Neacșu, mărturisind că i-ar ierta orice acestuia. „Vezi tu, teribilista din mine, acum 4 ani, înainte să îl aibă pe Zian, această Ioana d’Arc, luptătoarea pentru dreptate, dragoste pură, adevărată, ar fi zis: „Nu iert nimic. Nu vreau să iert. Eu dacă nu îi greșesc, el de ce să îmi greșească?” După ce a apărut Zian, cumva, în mine s-au schimbat foarte multe lucruri și se schimbă în continuare, zi de zi, inclusiv această percepție a relației, a căsătoriei cu Andrei, a vieții în doi, a vieții în trei, alături de Zian. Nu vreau sa zic asta! I-aș ierta orice pentru că este omul care mi-a oferit tot ceea ce am visat, am așteptat și am sperat că o să mi se întâmple vreodată în viață. O familie superbă, un băiat de care sunt extrem de mândră, pe care îl cresc cum știu eu cel mai bine în lumea asta, iar pentru asta, da, lui Andrei i-aș ierta absolut orice”, a mai spus aceasta, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...